Casa Iubirii: Radu are unele dubii în privința Cristinei: ,,Nu pot să am încredere totală în ea!”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 ian 2024, 00:02

Casa Iubirii: Radu are unele dubii în privința Cristinei: ,,Nu pot să am încredere totală în ea!”

Sursa: Captură YouTube

În noaptea de Revelion, la trecerea dintre ani, dansul dintre Cristina și Radu a avut o putere vindecătoare. Cristina a decis că este momentul să urmeze impulsurile inimii sale, nedorind să plece din acea seară cu regrete nespuse.

Astfel, ea a ales să se apropie din nou de Radu, dându-i permisiunea de a o recâștiga. În camera roșie, cei doi s-au îmbrățișat cu pasiune și și-au exprimat sentimentele din adâncul sufletului.

De ce nu are Radu încredere totală în Cristina

Deși Cristina a fost extrem de sinceră cu Radu, acesta încă nu poate să aibă încredere deplină în ea.

În continuare, el ezită să creadă pe deplin că sentimentele ei pentru Patrick sunt inexistente și că între ei există doar o prietenie, mai ales având în vedere că unii concurenți văd această posibilă împăcare drept o strategie pentru Marea Finală.

Citește și: Casa iubirii: Robert vrea ca Mihaela să fie liderul săptămânii! „Nu mai țin ranchiună”. Catinca este foarte geloasă

Andreea Mantea: Ce s-a întâmplat?

Radu: Nu pot să am totală încredere în ce spune ea. Eu mă gândesc că Cristina, pe final de sezon, noi doi nu eram într-o ipostază destul de bună. Cred că ea acum regretă situația dintre noi 2 și își dorește să fim mai bine și să nu ne mai dușmănim. 

Cristina: Nu mai vreau să-mi provoci nervi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: E vreo strategie?

Radu: N-am spus asta și nu gândesc asta. 

Andreea Mantea: Nici eu nu am spus asta, dar fetele asta gândesc și asta cred.

Sau este doar o joacă între voi 2?

Radu: Eu nu cred că este nicio joacă. Ea și Patrick mi-au spus că au făcut lucrurile astea tocmai ca să mă enerveze pe mine.

Citește și: Casa Iubirii: Mihaela pasează mingea în terenul Cristinei! „Mai bine vorbim de tine și Radu, că-i mai interesant!”

Nu ratați emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie pentru găsirea sufletului pereche.

Poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 10:00 si 16:30, iar sâmbătă și duminică, de la orele 16:00 și 19:00, la  Kanal D!

De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de YouTube Kanal D România, ediția integrală pe canalul de YouTube Casa Iubirii.