Casa iubirii: Radu îl atacă pe Adelin. Concurentul susține că acesta ar fi sărit peste noapte de la Mihaela la Cristina

Author: Diana Tilă
Actualizat: 26 nov 2023, 09:27

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc sâmbătă, 25 noiembrie, la Kanal D.

Sâmbătă, 25 noiembrie, fanii emisiunii au avut parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele au plutit în aer. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma ediția de astăzi.

Citește și: Casa iubirii: Adelin vrea să o cunoască mai bine pe Cristina. Cum a reacționat Radu când a aflat

Radu îl judecă pe Adelin în Casa iubirii

Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din Casa iubirii să nu intre în conflict. Telespectatorii au asistat la o nouă ieșire nervoasă a concurenților.  

Astăzi, noi tensiuni au apărut în Casa iubirii, după ce Adelin a dezvăluit că vrea să se apropie de Cristina. Radu susține că tânărul a trecut prea repede de la Mihaela la Cristina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu toate că Radu și Cristina au decis să meargă pe drumuri separate și să își caute fiecare jumătatea în Casa iubirii, se pare că tânărul nu poate să treacă foarte ușor peste despărțire. Acesta este afectat de fiecare dată când un băiat din Casa iubirii se apropie de Cristina, însă a mărturisit că nu are nimic personal cu Adelin.

În ediția de sâmbătă, 25 noiembrie, discuțiile s-au accentuat în momentul în care Adelin a mărturisit că este atras de Cristina și de caracterul ei.

Radu i-a atras atenția că a trecut imediat de la o concurentă la alta: ''Nu ți-ai dat seama când erai în cunoaștere cu Mihaela?''

Citește și: Casa iubirii: Cosmin, pus la zid de Julia! „I s-au întors lui Cosmin toate lucrurile pe care el le-a făcut și cu mine și cu Catinca!” Iată cum a reacționat concurentul și ce a spus Elena

În schimb, Mihaela nu este deloc deranjată că Adelin și-a ''reconfigurat'' traseul în casă. Concurenta încă se vindecă după relația cu Robert. Singurul lucru pe i-l reproșează este că a renunțat prea ușor la ea, având în vedere că tânărul a declarat că a intrat în casă pentru ea.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în Casa iubirii. Nu uitați, emisiunea ''Casa Iubirii" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri la orele 10:00 si 16:30, iar sâmbăta și duminica la orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.