Casa iubirii: Radu, în lacrimi! Concurentul simte că a pierdut-o definitiv pe Cristina! „O să pleci la Sibiu și cine știe când ne mai vedem” Iată cum a reacționat tânăra și i-a cerut fostului ei partener

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 dec 2023, 18:24
radu si cristina din casa iubirii Foto(4)

Radu, reacție neașteptată la adresa Cristinei

Sursa: Captură KANAL D

Gelozia lui Radu atinge cote alarmante! Concurentul îi mărturisește printre lacrimi Cristinei că suferă cumplit! „Chiar țin la tine și voiam să ne împăcăm!” Mai există cale de împăcare între ei? Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii se apropie de Marea Finală, iar concurenții rămăși în competiție sunt din ce în ce mai nerăbdători și în același timp și mult mai tensionați deoarece presiunea finalei îi apasă pe umeri la fiecare pas și tocmai de aceea se iscă tot felul de discuții aprinse și ies la iveală detalii neașteptate despre unii dintre ei. Deși până nu demult au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din cadrul show-ului, Cristina și Radu au pus punct relației lor, însă ulterior au încercat în repetate rânduri să se împace fără sorți

de izbândă. De când a revenit Patrick în Casa iubirii, Cristina a început să se apropie din ce în ce mai mult de carismaticul tânăr, spre marea uluire a lui Radu, care fierbe de gelozie.

Gelozia lui Radu atinge cote alarmante! Concurentul îi mărturisește printre lacrimi Cristinei că suferă cumplit

În ediția de astăzi, în Casa iubirii tensiunile s-au împletit cu momentele romantice.

Vizibil emoționat și în același timp, dornic să o surprindă pe Cristina, Patrick i-a dedicat acesteia o melodie de dragoste. Gestul romantic pus la cale de Patrick l-a scos din minți pe Radu, care a suferit cumplit și la un moment dat s-a retras în grădina, pentru a se calmă și a-și potoli gelozia. Emoționată peste măsură, Cristina a lăcrimat deoarece i-a plăcut surpriză noului ei admirator, însă reacțiile ei l-au îndurerat și mai mult pe Radu.

În cele din urmă, Cristina a mers în casă băieților, unde l-a îmbrățișat pe Patrick în semn de mulțumire, moment în care Radu a clacat și a fugit în grădina, unde a izbucnit în lacrimi. Cel care i-a fost alături și a încercat să îl calmeze a fost Cosmin, însă nu a reușit să îi potolească furia.

La un moment dat, Cristina și-a făcut apariția în fața lui Radu și l-a întrebat de ce este mâhnit.

Iar tânărul i-a răspuns că gesturile și atitudinea ei față de Patrick l-au deranjat și i-au provocat mare durere în suflet. Pe de altă parte, Cristina i-a reproșat fostului ei partener că și el exagerează uneori și o atacă, declanșându-i tristețe.

Radu: „Mă deranjează și comportamentul vostru și tot!” 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cristina: „Dar și tu mă ataci tot timpul! Ți-am spus că vreau să rămânem bine! Ți-am spus de atâtea ori!”

Radu: „Eu nu voiam să se termine totul între noi așa! Eu chiar țin la tine și eu voiam să ne împăcăm și nu m-am gândit că o să se termine așa între noi!” 

Cristina: „Eu empatizez foarte tare cu tine, clar că nu sunt de piatră și îmi pare rău că suferi, că plângi și te consumi!” 

Radu: „Mă consum și zi și noapte, nu glumesc! Mă oftic că am ajuns în situația asta și dacă am greșit am încercat mereu să corectez pentru că țin la tine, crede-mă, țin foarte mult la tine!” 

Citește și: Casa iubirii: Patrick dă cărțile pe față și spune ce simte pentru Cristina! „Îmi ești dragă de mor!” Iată cum a reacționat concurenta și ce decizie neașteptată a luat în privința noului ei admirator

Citește și: Casa iubirii: „Era un tată abuziv, alcoolic”. Povestea tristă de viață a Catincăi. Concurenta s-a deschis total în fața lui Patrick

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?