Casa iubirii: Radu și Cristina se îmbrățișează cu foc în camera roșie! Va avea loc împăcarea anului?

Author: Diana Ghita
Actualizat: 03 ian 2024, 19:00

Radu și Cristina sunt foarte tandri unul cu celălalt

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Radu s-a văzut cu fosta lui iubită, Cristina, în camera roșie, unde flacăra iubirii pare să se reaprindă. Cei doi concurenți par să facă pace cu trecutul.

Radu și Cristina au avut multe de vorbit în camera roșie, întrucât fiecare dintre ei și-a dorit să clarifice situația, pentru a nu mai exista conflicte între ei. Ba mai mult, cei doi concurenți din „Casa iubirii” par să fie pe calea spre împăcare.

Ce se întâmplă între Radu și Cristina în camera roșie

Imediat cum s-au văzut în camera roșie, Cristina și Radu s-au strâns puternic în brațe, ba chiar, în timpul îmbrățișării, tânărul a început să plângă, întrucât nu-i venea să creadă că trăiește acest moment.

„Mă crezi că trăiesc un vis?”, a întrebat-o Radu pe Cristina.

Concurenta a părut, și ea, emoționată de acest moment, semn că încă mai are sentimente pentru fostul iubit. De asemenea, o altă dovadă a iubirii pentru Radu constă în micile gesturi pe care le face pentru el.

Cristina pare că vrea să se apropie din nou de Radu, căruia îi oferă mici atenții și pentru care, inițial, a vrut să pregătească o surpriză în camera roșie, însă totul s-a petrecut prea rapid.

Ba mai mult, aceasta i-a oferit chiar și un cadou lui Radu, după petrecerea de Revelion:

„În primul rând, am venit să-ți dau cadoul ăla, pentru că mi-am dat seama în gala pe care am avut-o de Revelion că nu vreau să am regrete și, cumva, niciodată nu mi-a plăcut să te văd pe tine în stări proaste”, îi mărturisește Cristina concurentului.

Citește și: Casa Iubirii: Radu a fost plăcut surprins de gestul Cristinei! Fetele cred că se reaprinde flacăra iubirii între cei doi

Ce atitudine are Radu vizavi de gesturile Cristinei

Radu, la rândul lui, este impresionat de gesturile fetei: „Îmi place schimbarea ta și îmi plac gândurile la care ai ajuns”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În plus, acesta i-a dezvăluit Cristinei ceea ce simțea atunci când vedea apropierile dintre ea și Patrick: „Mă durea când te vedeam în tachinările respective cu Patrick, chiar dacă între voi doi, poate, era o prietenie”.

Cristina a observat, și ea, că acest lucru l-a deranjat vizibil pe Radu și, tocmai din acest motiv, a decis să-și schimbe atitudinea față de el și să nu-l mai rănească, întrucât ține la el.

„Am văzut momentul în care ai plâns și mi-am dat seama că încă ți la mine și mi-am schimbat, cumva, părerea despre tine”,  i-a dezvăluit concurenta, lui Radu.

Cum reacționează Patrick vizavi de întâlnirea Cristinei cu Radu

În tot acest timp, fetele și băieții au vorbit prin conexiune video, iar Larisa l-a întrebat pe Patrick:  „nu simți nimic că s-a dus Cristina?”.

Patrick, deși s-a arătat puțin agitat, a spus că nu este afectat și că, din contră, îi pare bine că cei doi concurenți sunt pe cale de a se împăca și că nu-și dorește să fie un obstacol în calea fericirii lor.

„Pentru mine nu-i o noutate, este a multa oară când văd situația asta între ei, când ei se mai ceartă și apoi se împacă. Dacă eu am fost vreun motiv pentru care ei s-au apropiat mai tare, mă bucur pentru treaba asta.

Să vedem care va fi viitorul lor. Nu știu cum decurg lucrurile între ei, dar nu, nu mă deranjează absolut deloc. Atâta timp cât Cristina este bine, pentru mine nu-i nicio problemă. Mă bucur chiar și pentru Radu că e bine”,  a răspuns Patrick.

Citește și: Casa iubirii: „Eu am ținut și țin în continuare la ea”. Radu răbufnește vizavi de relația dintre Cristina și Patrick. Între cei doi băieți se naște un adevărat conflict

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.