Casa iubirii: Radu și Cristina se văd în camera roșie! Patrick este sceptic: „Să vedem care va fi viitorul lor”. Aflați ce se va întâmpla între cei trei în ediția de miercuri, 3 ianuarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 ian 2024, 19:00

Cum va reacționa Patrick vizavi de întâlnirea celor doi

Sursa: Captură KANAL D

În ediția din data de 3 ianuarie a emisiunii „Casa iubirii”, Cristina și Radu se vor vedea în camera roșie, unde vor fi foarte tandri unul cu celălalt.

În episodul de miercuri al show-ului matrimonial „Casa iubirii”, difuzat în exclusivitate la Kanal D, flacăra iubirii dintre Cristina și Radu pare să se reaprindă, ceea ce ar putea naște un alt conflict între Patrick și Radu.

Ce se va întâmpla în camera roșie

Radu și Cristina vor avea o mică întâlnire în camera roșie, unde vor avea gesturi tandre unul față de celălalt.

Imediat intrați în încăpere, aceștia se vor strânge în brațe, iar Radu o va săruta pe obraz pe fosta lui iubită, părând că, încet, încet, cei doi revin la vechile sentimente.

Cât timp cei doi vor sta în camera roșie, fetele și băieții au conexiune video, ocazie de care concurentele profită, întrebându-l pe Patrick dacă este deranjat de întâlnirea celor doi.

„Patrick, acum nu simți nimic că s-a dus Cristina?”,  va

întreba Larisa.

Citește și: Casa Iubirii: Radu a fost plăcut surprins de gestul Cristinei! Fetele cred că se reaprinde flacăra iubirii între cei doi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum vede Patrick întâlnirea Cristinei cu Radu

La început, Patrick se fâstâcește, găsindu-și cu greu cuvintele, însă, mai apoi, acesta va spune clar și răspicat că nu are nimic împotriva relației dintre Cristina și Radu. Ba din contră, acesta s-ar bucura dacă fostul cuplu s-ar împăca, deși o spune pe un ton răstit, părând puțin agitat.

„Sincer... Nu... Cumva, pentru mine nu-i o noutate, este a multa oară când văd situația asta între ei, când ei se mai ceartă și apoi se împacă.

Dacă eu am fost vreun motiv pentru care ei s-au apropiat mai tare, mă bucur pentru treaba asta. Să vedem care va fi viitorul lor. Nu știu cum decurg lucrurile între ei, dar nu, nu mă deranjează absolut deloc”,  va spune Patrick.

Între timp, în camera roșie, Radu și Cristina vor vorbi, printre altele, de pandantivul pe care tânăra l-a primit de la Patrick, Radu argumentând că și el a contribuit la acest cadou.

„El ție ți-a luat pandantiv pentru că eu i-am zis lui că ție îți plac pandantivele”,  îi va explica Radu Cristinei.

După ce vor părăsi camera roșie, Radu îl va chema pe Patrick să vorbească separat de ceilalți colegi, părând foarte înfipt. Aflați ce se va întâmpla între cei doi băieți în ediția de miercuri, 3 ianuarie, a emisiunii „Casa iubirii”, difuzată la orele 10:00 și 16:30, exclusiv la Kanal D!

Citește și: Casa iubirii: Nebunie în Camera Roșie! Patrick i-a furat un pupic pe buze Larisei! Incredibil cum a reacționat Cristina