Casa iubirii: Război între doi concurenți din „Casa iubirii”! S-au atacat cu toate armele: „Nu pot să vorbesc aici fără el”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 dec 2023, 15:03

Doi concurenți și-au aruncat replici acide

Sursa: Captură KANAL D

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, un joc i-a adus pe doi concurenți în prag de război.

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, un joc i-a adus pe doi concurenți în prag de război chiar înainte de sărbătorile de iarnă. 

Război între doi concurenți din „Casa iubirii”

Astăzi, concurenții din „ Casa iubirii ” au fost invitați într-un joc care ar fi trebuit să aducă pace între ei.

Pe conexiune au apărut câte doi concurenți care trebuiau să-și mulțumească unul altuia și să îngroape orice fel de secure, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Casa iubirii: Fetele l-au înfuriat pe Robert: „Ce falsitate se respiră aici”. Tânărul a avut o reacție exagerată: „Doamne, ce supărăcios e!”

O pereche care a apărut pe ecran a fost formată din Robert și Catinca, iar Robert a fost primul care i-a mulțumit fostei lui cunoașteri.

„Mulțumesc pentru super date-urile pe care le-am avut, m-am distrat extrem de mult cu tine și îți mulțumesc pentru asta”, a spus Robert.

„Și scuze nu-mi ceri?”, a întrebat Catinca.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În acest moment, Robert a intervenit legându-se de faptul că Robert ar fi amenințat-o la primul lor date pe Catinca că îl va pierde dacă nu se comportă așa cum își dorește el, iar Robert și-a ieșit din

minți și nu a vrut să mai continue jocul.

„Nu. N-o să mai vorbesc, că intervine Radu. Eu nu pot să vorbesc aici fără el, el a intrat peste toate persoanele! A intrat peste tine și Cosmin, a intrat peste Larisa, a intrat peste Cristina, peste toată lumea a intrat.

Citește și: Casa iubirii: Cosmin și Robert își aruncă săgeți pentru Mihaela! Cosmin vrea să îi cunoască familia Mihaelei, iar Robert explodează

Radu, cei de pe ecran trebuie să-și mulțumească dacă au pentru ce, nu mulțumesc că a intrat Radu, nu vreau să mai joc. Îi mulțumesc pentru date-uri și atât”, a spus Robert.

Cum i-a mulțumit Catinca lui Robert

La rândul ei, Catinca i-a mulțumit lui Robert pentru timpul scurt și clipele frumoase petrecute împreună, dar și pentru faptul că i-a dat motivație să-și continue drumul în competiție. 

„Vreau să-ți mulțumesc momentele frumoase pe care le-am avut împreună, nu doar la date ci și aici în casă, la un moment dat când am început să ne cunoaștem eu eram destul de aiurea și voiam să plec, după mi-am găsit un motiv pentru care să lupt, după iar mi-am pierdut motivul. Așa că îți mulțumesc pentru perioada scurtă”, a spus Catinca.

„Mă bucur că ți-ai găsit motivul să lupți în continuare. Chiar mă bucur”, a răspuns Robert.