Casa iubirii: Robert, aspru pedepsit! Concurentul a primit o pedeapsă aprigă după ce a avut o atitudine sfidătoare la adresa Andreei Mantea! Iată cum a reacționat Catinca! „Nu e o persoană rea!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 nov 2023, 21:51

Catinca, suparata din cauza pedepsei primite de Robert

Sursa: Captură KANAL D

Catinca, momente cumplite! „Este supărat! I s-a umplut paharul!” Concurenta a fost de-a dreptul șocată când a aflat despre pedeapsa primită de Robert! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicul noi momente spectaculoase, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute jumătatea, în cadrul show-ului, întâlniri de senzație, dar și multe răsturnări neașteptate de situație, tensiuni aprige și certuri iscate din cauza geloziei sau a orgoliilor puternice. 

Catinca, momente cumplite! Concurenta a fost de-a dreptul șocată când a aflat despre pedeapsa primită de Robert

După ce în ediția de miercuri, Robert a avut o atitudine sfidătoare la adresa Andreei Mantea și a reacționat nepotrivit și la adresa Mihaelei, astăzi, tânărul a primit o pedeapsă dură din partea producției. Spre marea uluire a tuturor colegilor săi, dar mai ales a Catincăi, acesta a fost nevoit să stea singur pe durata întregii zile în camera roșie pentru a reflecta la tot ceea ce a greșit anterior.

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată deoarece încă din prima parte a zilei, concurenții au aflat cu stupoare că Robert a primit o pedeapsă aprigă pentru comportamentul nepotrivit avut în ediția precedentă față de Andreea Mantea.
Vizibil uimită că nu l-a zărit pe partenerul ei printre ceilalți băieți, la începutul ediției de astăzi, Catinca a încercat să afle ce anume i s-a întâmplat.

Băieții i-au răspuns că l-au văzut încă de dimineață pe Robert foarte supărat, iar apoi acesta a dispărut.

Catinca: „Unde este Robert?”

Ionuț: „Eram cu el aici, așteptam să intrăm, și a fost chemat afară, nu știu de ce!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Patrick: „Este destul de supărat, nu știm încă de ce!”

În cele din urmă, concurenții au văzut pe monitoare că Robert se află în camera roșie, unde avea să rămână pe durata întregii zile, în semn de pedeapsa pentru reacțiile sale și pentru ieșirea lui nervoasă fără precedent din ediția anterioară. Și totodată pe conexiune a apărut un mesaj în care toți au fost anunțați că Robert trebuie să își ispășească pedeapsa.

„Întrucât ieri Robert a avut un comportament nepotrivit și nejustificat față de prezentatoarea emisiunii, situație fără precedent în Casa iubirii, este pedepsit să rămână toată ziua în camera roșie”,

a fost mesajul de pe conexiune.

Citește și: Casa iubirii: Larisa, schimbare radicală de atitudine! „Îl vreau și îl am!” Concurenta îi avertizează pe toți că nimic nu îi va sta în cale dacă o să îi placă de cineva! Iată ce reacții s-au stârnit in rândul băieților

Citește și: Casa iubirii: „O să dormi la recepție”. O concurentă din „Casa iubirii” ar fi amenințat-o pe Elena! Tânăra susține că și colegele ei au fost jignite