Casa iubirii: Robert este intrigat de comportamentul concurentelor: „Numai în aroganțe o ținem aici”. Cine l-a înfuriat pe tânăr

Author: Diana Ghita
Actualizat: 22 dec 2023, 18:44

Robert a venit foarte nervos în casa fetelor

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de azi, 22 decembrie, în „Casa iubirii” a avut loc un joc al orgoliilor între Catinca și Robert, ceea ce a creat o tensiune generală, mai ales în casa fetelor.

Astăzi, în „Casa iubirii”, Catinca a cerut să i se permită accesul în casa băieților, pentru a-și bea cafeaua împreună cu Patrick. Văzând gestul ei, Robert a decis să-i răspundă cu aceeași monedă și să plece, la rândul lui, în casa fetelor.

Robert nu mai vrea să aibă de a face cu Catinca

În momentul în care a intrat în casa fetelor, concurentele au fost surprinse, iar Cristina l-a întrebat: „ Cum de te-ai cerut aici?”.

Robert a preferat să fie scurt și la obiect, răspunzându-i colegei sale: „Ce să fac acolo?!”.

De la un timp, Robert dorește să le evite cât mai mult atât pe Catinca, cât și pe Mihaela, fostele sale iubite. Acest lucru a fost intuit rapid de către Julia, care a dezvăluit de ce a venit Robert, de fapt, în casa fetelor.

„Aaa, și Catinca și Mihaela sunt dincolo”, a concluzionat Julia.

Cristina a intervenit și ea, spunându-i lui Robert: „ Fetele tale sunt acolo”.

Tânărul s-a arătat deranjat de glumă, criticând aspru atitudinea concurentelor: „Voi când glumiți aveți voie? Numai în glume, numai în bârfe, numai în aroganțe o ținem aici, de aia nu sunt cupluri”.

Ulterior, Robert a ținut să le aducă în vedere acestora că nu mai are nicio legătură cu Mihaela și Catinca, pentru a nu-l mai lua peste picior când vine vorba de cele două.

„N-am nimic de vorbit cu ele”, a spus tânărul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Casa iubirii: Fetele l-au înfuriat pe Robert: „Ce falsitate se respiră aici”. Tânărul a avut o reacție exagerată: „Doamne, ce supărăcios e!”

Patrick nu se arată prea interesat de prezența Catincăi

Văzând că acest subiect îl deranjează pe Robert, Cristina a decis să-i pună o întrebare generală: „ Tu cu cine te mai înțelegi?”

Concurentul i-a dezvăluit colegei sale faptul că se înțelege bine cu băieții, cu o singură excepție: „Mă am bine cu toată lumea, mai puțin cu Radu, niciodată n-o să mă am bine cu el”.

Cristina, fosta iubită a lui Radu, a vrut să afle de ce Robert nu-l poate suporta pe acesta, iar răspunsul lui a fost: „Este un mincinos, înainte să vi în casă te bârfea și când ai venit a dat-o invers”.

În cealaltă încăpere, deși Catinca a vrut să petreacă timp cu Patrick, imediat cum a văzut-o, acesta a întrebat-o de Cristina.

„Eu sunt tare curios la cine merge Robert. (…) Ce face Cristina?”, a fost întrebarea lui Patrick.

Catinca a început să bată în retragere când a văzut că tânărul tot la Cristina se gândește, așa că i-a răspuns evaziv: „ Ce să facă… Stă pe canapea”.

Însă, curiozitățile despre Cristina nu s-au terminat. Ceilalți băieți au început s-o întrebe, și ei, pe Catinca despre ce simte Cristina pentru Patrick.

Concurenta a vrut să fie sinceră cu ei și, în același timp, să nu se afunde prea tare în acest subiect, așa că le-a spus concurenților: „Nu știu ce sentimente are, habar n-am”.

Citește și: Casa iubirii: Eliminare cu emoții și lacrimi, in Gala din 17 decembrie! Julia, Catinca, Adelin și Robert au ajuns în pericol de eliminare! „Tot ceea ce a făcut aici în casă a fost real!” Iată ce anunț uluitor a făcut Andreea Mantea