Casa iubirii: Robert o amenință pe Catinca! „Vezi că atitudinea asta nu este bună”. Catinca fierbe de nervi și ripostează: „Eu nu sunt slabă psihic”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 dec 2023, 23:53

Catinca ripostează în fața lui Robert

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Catinca a ripostat în fața lui Robert.

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Catinca a ripostat în fața lui Robert după ce a încercat să o manipuleze.

Robert o amenință pe Catinca

În episodul de astăzi, Robert i-a spus Catincăi că atât ea, cât și restul fetelor din casă sunt influențate de Bianca, asta după ce a declarat că a văzut ce discuții au avut loc în casa fetelor.

Citește și: Când se termină sezonul 2 Casa iubirii! Andreea Mantea a anunțat când va avea loc Marea Finală! „Oricare dintre voi poate pleca acasă!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților rămași în competiție

Catinca a devenit foarte iritată din cauza lui Robert și l-a avertizat să nu încerce să o manipuleze așa cum face cu toată casa, pentru că nu îi va merge.

Concurenta consideră că fostul iubit al Mihaelei este fixist când vine vorba de ideile lui, aceasta fiind o strategie ca să pice într-o poziție de lumină pe micile ecrane, pentru telespectatori. 

Robert a ripostat și a atenționat-o pe Catinca să aibă grijă la atitudinea ei, pentru că se va răci de ea.

„Vezi că atitudinea asta nu este bună. Adică e bună, e bună că mă faci să mă răcesc”, a spus Robert.

„Deja te-ai răcit, nu ai simțit niciodată pentru mine nimic, măcar fii sincer!”, a spus Catinca.

La această declarație, Robert a spus că se bucură de decizia pe care a luat-o, respectiv să pună stop cunoașterii cu Catinca.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Casa iubirii: Catinca a ajuns la vorba Mihaelei! Tânăra recunoaște că a ajuns s-o înțeleagă pe deplin în privința lui Robert: „Rezonez cu ea”

„Bravo, ești un bărbat excepțional, ce să zic. Extraordinar, așa vrei tu să pari în capul tă u”, a declarat Catinca.

Catinca ripostează și nu se lasă manipulată de Robert

După ce Catinca l-a complimentat ironic pe Robert, acesta i-a răspuns pe același ton ironic și s-a luat de caracterul ei. 

„Mulțumesc, normal! Dacă tu crezi asta, aici se vede caracterul tău”, a spus Robert.

Într-o notă la fel de ironică, Catinca i-a răspuns lui Robert la fel cum ar face-o el, încercând să-l pună într-o lumină proastă. 

„Ce faci? Dai nuanță lucrurilor? De ce te iei de caracterul meu? De ce-ți permiți să zici așa? Păi tu acum ce faci, scoți în evidență anumite chestii ca să mă atace lumea în online”, a spus Catinca.

Sătulă până peste cap de comportamentul și vorbele lui Robert, Catinca l-a atenționat că nu poate fi manipulată pentru că are un psihic puternic și nu-i merge cu ea.

„Robert, eu îți spun o chestie. Eu nu sunt slabă psihic și n-am fost niciodată slabă psihic!”, a declarat Catinca.