Casa iubirii: Robert, prins la mijloc între Mihaela și Catinca: „Se apropie de Mihaela înapoi”. Catinca răbufnește în lacrimi

Author: Diana Ghita
Actualizat: 01 ian 2024, 17:13

Catinca este geloasă pe Robert și Mihaela

Sursa: Captură YouTube Kanal D

În ediția de Revelion a emisiunii „Casa iubirii”, un gest de al lui Robert a făcut-o pe fosta lui iubită, Catinca, să plângă.

În gala de pe 31 decembrie a emisiunii „Casa iubirii” s-a lăsat cu lacrimi. Robert o va face foarte geloasă pe Catinca, făcând un gest neașteptat pentru fosta lui iubită, Mihaela.

Ce gest a făcut Robert pentru Mihaela

Deși, în momentul de față, Robert nu are o relație, acesta a fost, în trecut, cu Mihaela, iar mai apoi, a format un cuplu cu Catinca.

Mihaela pare să-l fi uitat pe Robert, apropiindu-se vizibil de Cosmin, care, și el, o place mult, iar acest lucru îl deranjează pe Robert, care încă mai ține la ea.

Acesta din urmă a dovedit că încă mai are sentimente pentru tânără prin avertismentul pe care i-la dat lui Cosmin, spunându-i să aibă grijă de ea și să nu o rănească.

Gestul fostului iubit a făcut-o pe Mihaela să creadă că acesta încă mai are sentimente pentru ea.

„Consider că, în adâncul sufletului, încă mai are ceva pentru mine, mai ține la mine.(...) Apreciez cumva”,  a spus Mihaela.

Cosmin a fost, și el, de aceeași părere, spunând că: „ Adevărul se zice în glumă. De acolo denotă faptul că pe el l-ar interesa dacă i-aș face rău ei.(...) Eu mi-am dat seama că, cumva, o zice așa, învăluită”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Casa Iubirii: Catinca, în lacrimi după întâlnirea misterioasă a Larisei! Cum vede concurenta relația dintre ea și Robert

Robert o rănește profund pe Catinca

Catinca nu mai știe ce să creadă în privința celor doi, răbufnind în lacrimi.

Inițial, aceasta a fost de părere că Robert „încearcă să se apropie de Mihaela înapoi”,  iar ulterior a spus: „nu cred că mai ține la ea nici măcar cât negrul sub unghie”.

De asemenea, concurenta a spus că Robert a vorbit-o numai de rău pe Mihaela, după despărțire.

Însă, Mihaela s-a arătat sceptică vizavi de afirmațiile Catincăi, neavând prea mare încredere că Robert a făcut astfel de afirmații despre ea.

„Dacă tu ai vorbit urât despre mine, Robert... Nu pot să-mi dau seama ce ar fi putut să-i spună.(...) Nu știu de unde atât de multă siguranță”,  a spus Mihaela.

În continuare, Cristina a intervenit și a aprobat spusele Catincăi, spunând că există mesaje care atestă că Robert a bârfit-o pe Mihaela, iar concurentul s-a arătat foarte revoltat, spunând: „Ce mesaj mă? Ce inventați...

Terminați!”.

Citește și: Casa iubirii: Mihaela și Cosmin, prima întâlnire romantică! Aventura de la patinoar le-a dat amândurora palpitații! Iată cum a reacționat Julia