Casa iubirii: Robert s-a transformat în avocatul Mihaelei! Concurentul îi ia apărarea fostei iubite în războiul cu Bianca: „Vreau să fie dreptate”

Author: Lavinia Medrea

Robert îi ia apărarea Mihaelei

Sursa: Captură KANAL D

Miercuri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robert a luat atitudine în războiul dintre Mihaela și Bianca.

Miercuri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robert a ales partea fostei lui iubite în războiul dintre Mihaela și Bianca.

Robert s-a transformat în avocatul Mihaelei

Astăzi, Robert i-a spus verde în față lui Ionuț că tot scandalul dintre Bianca și Mihaela pornește de la iubita lui și l-a întrebat dacă este de acord cu aceste comportamente și atacuri, asta după ce Bianca a insinuat subtil ieri că Mihaela, față de

Bogdan, este slabă intelectual și nu se potrivește cu el. 

Citește și: Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii” au îngrijorat pe toată lumea! Cei doi îndrăgostiți au ajuns la medic: „Așteptăm să fie totul bine”

„Dar batjocura? El e om citit, ea e p*oastă, că nu se potrivesc? Bianca a zis că el e foarte citit, e inteligent, ea e p*oastă.

A făcut-o iar p*oastă indirect, telespectatorul asta înțelege”
, a spus Robert.

Ionuț nu înțelege de ce Robert îi ia apărarea Mihaelei în condițiile în care nu mai sunt în relații bune, dar Robert pune totul pe seama dreptății.

„Vreau să fie dreptate în casa asta. Dacă mâine Mihaela o jignește pe Bianca, îi iau apărarea Biancăi. Râde de ea că ea e cel mai prost îmbrăcată din toate sezoanele”, a spus Robert.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Casa iubirii: Lovitură dură pentru Antoni! „Vrea să meargă în sezonul 3!”. Nu ratați un nou episod incendiar joi, 14 decembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Julia o acuză pe Mihaela că se folosește de Cosmin

După ce Bogdan a fost în casa fetelor și a asistat la atacurile fetelor către Mihaela, Robert l-a întrebat cum a decurs totul.

„Fetele tot aruncă în Mihaela. Tot aruncă, tot aruncă. Cam toate. A început Bianca, că nu te potrivești cu Mihaela, că tu citești, îi dădea numai înțepături, și săraca Mihaela, au atacat-o toate, s-a dus în grădină și a început să plângă”, a spus Bogdan.

Pe de altă parte, Julia i-a spus lui Antoni într-o discuție că Mihaela se folosește de Cosmin.

„Dacă ea ar veni aici în casă nu ar avea cu cine să vorbească”, a spus Julia.

Auzind ce declarații face Julia, Cosmin s-a ridicat de la masă și a întrebat-o ce problemă are cu Mihaela și cu el.

„De unde până unde interacțiunile dintre tine și Mihaela? Tu nu știi ce a zis Mihaela în partea cealaltă, tu îi dai apă la moară cu orice.

Ea a spus că o să te țină cu ea până în finală doar în ciuda mea. Dacă nu se dădea gongul probabil te vota să pleci acasă”, a răspuns Julia.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?