Casa iubirii: Robert și Catinca au primit un date de noapte! Tânărul nu pare să fie atât de încântat: „Sigur ești fericit?”. Cum a reacționat Mihaela

Author: Lavinia Medrea

Robert și Catinca au primit un date de două zile! Care a fost reacția Mihaelei

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Marți, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, veștile bune au apărut pentru Catinca și Robert

Marți, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, prezentatoarea emisiunii a venit cu vești bune pentru Catinca și Robert.

Robert și Catinca au primit un date de noapte

Astăzi, Andreea Mantea a vrut să-i surprindă pe Catinca și pe Robert cu un anunț de milioane! Frumoasa prezentatoare a început cu o glumă, prefăcându-se că îl sună pe Robert cu degetele pe post de telefon și, în același timp, prefăcându-se că o sună și pe Catinca.

După ce le-a făcut legătura în „conferință”, Andreea Mantea i-a întrebat pe Catinca și Robert dacă vor să meargă la un date de noapte, care va dura două zile. Ambii concurenți au răspuns afirmativ, iar Catinca a fost vizibil foarte fericită. Nu același lucru se poate spune și despre Robert, lucru care a fost observat de toată lumea.

Citește și: Casa iubirii: Adelin, dezvăluiri uluitoare! Ce simte concurentul pentru Larisa! „Este pe stilul meu! Sunt curios să văd ce vrea ea!” Iată ce sfaturi primește de la Patrick

Dacă Catinca s-a ridicat și a dansat de bucurie când a auzit că merge la date cu Robert, nu acesta a fost și cazul concurentului. Robert a afișat un zâmbet forțat, iar concurenții au început să facă glume despre faptul că ar avea bateriile descărcate și că are o expresie de parcă l-ar fi sunat soția să-l anunțe că i-a lovit mașina.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Casa iubirii: „Poate de aia Antoni vrea să se despartă de mine”. Vlada este cuprinsă de frică după întoarcerea Larisei în competiție! Concurenta nu este sigură de sentimentele lui Antoni

Robert a vrut să schimbe subiectul și a întrebat în ce locație va avea loc date-ul, dar Andreea Mantea nu s-a lăsat și l-a întrebat dacă sigur este fericit. Concurentul a declarat că este fericit, dar este șocat că a primit date-ul având în vedere cât de mult a așteptat după el.

Cum a reacționat Mihaela

Și Mihaela a declarat că se bucură pentru că cei doi merg la date, deși Andreea Mantea nu a crezut-o în totalitate. Mai mult de atât, prezentatoarea a comparat bucuria Mihaelei cu bucuria lui Robert când a auzit că va merge la date cu Catinca.

Se pare că, și astăzi, Mihaela și Catinca s-au certat.

Mihaela a povestit că mereu Catinca are ceva în plus de comentat atunci când iese din emisie și niciodată nu-i zice lucrurile pe față, ba chiar a văzut-o de multe ori luând-o pe Bianca într-o parte și s-a simțit bârfită. Blondina ar fi auzit-o în casă pe Catinca rostind proverbul „Prost să fii, noroc să ai” atunci când Mihaela a fost aleasă lider în casa fetelor.