Casa iubirii: Robert tună și fulgeră de nervi! Mihaela a atins un subiect sensibil: „Nu-i permit eu Mihaelei să vorbească”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 nov 2023, 21:27

Robert răbufnește în „Casa iubirii”

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Miercuri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robert a răbufnit după ce Mihaela a atins un punct sensibil.

Miercuri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robert a izbucnit de nervi din cauza Mihaelei, care l-a atins unde îl doare cel mai tare.

Robert tună și fulgeră de nervi! Mihaela a atins un subiect sensibil

În ediția de azi, Mihaela l-a luat pe Robert peste picior, iar Catinca a spus că a prins tupeu de când s-a întors Larisa în emisiune deoarece are cine să-i țină spatele.

Citește și: Irina, dezvăluiri incendiare despre doi foști concurenți ai emisiunii ”Casa Iubirii”: ”Patrick a stat toată seara alături de Patricia” De ce a fost deranjată blondina de atitudinea celor doi

Imediat după, s-a adus vorba despre o comparație între unghii, iar Mihaela a spus că lui Robert îi plac unghiile roșii și rotunde, așa cum le are mama lui.

În acel moment, Robert s-a înroșit de nervi.

„Vă rog frumos să nu mai intre în discuție mama mea, ați auzit?”, a spus Robert.

„Nu, nu vreau să aud, în partea asta nu aud”, a spus Mihaela, râzând.

Citește și: Casa iubirii: Antoni, mărturisiri neașteptate despre ceea ce simte după revenirea Larisei în emisiune! „Sincer, am fost în stare totală de șoc!” Iată cum a reacționat Vlada și ce comentarii au lansat ceilalți concurenți

„O faci pe surda? Să termini odată că eu n-am adus aici în emisiune pe familia ta și pe nimeni! E de ajuns!”, a exclamat Robert.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca a încercat să detensioneze conflictul și să facă o glumă, recomandându-i lui Robert să-și facă unghiile cum și le face mama Mihaelei, ca să se potrivească.

„Eu n-am făcut comparație între mama ta și nimeni!”, a mai spus Robert.

„Dar n-am făcut nicio comparație”, a răspuns Mihaela.

„Nu mă interesează! Nu mai vorbești de mama mea, nu-ți dau eu voie!”, a exclamat Robert.

„Hai, calmează-te, ți-ai așezat bine pernuța? Îți mai aduc una”, i-a spus, ironică, Mihaela.

„Nu-i permit eu Mihaelei să vorbească de mama mea, și nimănui”, a declarat, plin de nervi, Robert.

Robert a rămas fără lavalieră

Pentru că a început să țipe foarte tare, să se enerveze și să vorbească peste Andreea Mantea, i-a fost oprită lavaliera lui Robert. Concurentul a degenerat și l-a făcut „fraier” pe Cosmin, a țipat peste Andreea Mantea și a spus despre Radu că își bate joc de toți concurenții din emisiune.

Andreea Mantea i-a atras atenția lui Robert că se revoltă pentru că Mihaela vorbește de mama lui, dar el vorbește lucruri neadevărate despre mama Cristinei. Văzând că nu se poate înțelege cu el, Andreea Mantea a țipat la Robert să se oprească.

„Poți să taci?”, a exclamat Andreea Mantea.