Casa iubirii: Robert vrea ca Mihaela să fie liderul săptămânii! „Nu mai țin ranchiună”. Catinca este foarte geloasă

Author: Diana Ghita
Actualizat: 02 ian 2024, 16:19

Robert o face din ce în ce mai geloasă pe Catinca

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Robert îi bagă pe toți în ceață. Nimeni din „Casa iubirii” nu mai știe ce să creadă în privința lui. După ce a fost cu Catinca, acesta pare s-o vrea, din nou, pe Mihaela.

Robert dă noi semnale cum că ar vrea să se apropie înapoi de Mihaela. Acestea sunt observate atât de către fetele și băieții din „Casa iubirii”, cât și de către prezentatoarea Andreea Mantea.

Ce gesturi face Robert pentru Mihaela

După ce, la petrecerea de Revelion, Robert l-a atenționat pe Cosmin să aibă grijă de Mihaela, ca nu cumva să-i frângă inima, acesta a făcut, la scurt timp, un alt gest simbolic pentru concurentă, ceea ce pare s-o deranjeze vizibil pe Catinca.

Mai exact, Robert a votat-o pe fosta lui iubită, Mihaela, să fie lider în casa fetelor, în cursul acestei săptămâni, în loc să o voteze pe Catinca, cu care a avut recent o relație.

Deși a preferat să păstreze tăcerea, considerând că vorbele sunt de prisos, Catinca s-a arătat, în schimb, foarte dezamăgită de ceea ce a făcut Robert.

Văzând expresia pe care a afișat-o colega ei, Mihaela a strigat în gura mare: „Pentru că merit!”.

Nici fetele, nici Andreea Mantea nu înțeleg ce l-a făcut pe Robert să își schimbe preferințele într-un timp atât de scurt. Însă cea mai bulversată este Catinca, întrucât Robert o rănește din ce în ce mai tare prin faptul că încearcă să se apropie, din nou, de Mihaela.

Citește și: Casa iubirii: Robert, prins la mijloc între Mihaela și Catinca: „Se apropie de Mihaela înapoi”. Catinca răbufnește în lacrimi

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum îl vede Mihaela pe Robert

De asemenea, și Radu s-a arătat confuz de gesturile lui Robert, care, în urmă cu ceva timp, spunea că nu mai vrea să aibă de a face cu Mihaela.

„Care Robert? Care nu mai voia asociere? Nu?”,  a întrebat Radu, în mod retoric.

Întrebarea lui Radu a fost ignorată de către Mihaela, care, însă, a ținut să-și arate recunoștința față de votul lui Robert: „ Mulțumesc! Apreciez!”.

„Mă bucur!”,  i-a răspuns Robert tinerei.

Deși tânărul încearcă să o readucă la vechile sentimente, Mihaela nu îl mai privește cu aceiași ochi, întrucât inima ei este, acum, la Cosmin. Totuși, în ciuda întâmplărilor din trecut, fata nu îl dușmănește pe fostul iubit, pe care, în prezent, îl tratează ca pe un bun prieten.

„Pur și simplu am râs, am glumit cu el (n.r.

la petrecerea de Revelion) pentru că nu mai țin ranchiuna aia pe care am simțit-o”,  a spus Mihaela.

Citește și: Casa iubirii: Mihaela și Cosmin, prima întâlnire romantică! Aventura de la patinoar le-a dat amândurora palpitații! Iată cum a reacționat Julia