Casa iubirii: "S-a terminat brusc!" Catinca, dezamăgită de alegerea lui Robert! Concurenta nu înțelege cu ce a greșit. Aflați ce se va întâmpla duminică, 10 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 09 dec 2023, 20:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 10 decembrie, la Kanal D.

Săptămâna aceasta se apropie cu pași repezi de final așa că fetele și băieții din Casa iubirii se pregătesc de o nouă Gală ce se va desfășura duminică, 10 decembrie. În ediția de mâine, lucrurile se vor precipita din nou între Catinca și Robert. Iată ce urmează să se întâmple!

Citește și: Casa iubirii: "Să-i pupi picioarele!" Robert a pus tunurile pe Bianca! Concurenta e cu zâmbetul pe buze: "Ești un om recalcitrant"

Catinca nu înțelege cu ce i-a greșit lui Robert

Telespectatorii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o nouă Gală incendiară, duminică, 10 decembrie. Se pare că Robert a ajuns la concluzia că el și Catinca nu se potrivesc și că ar fi mai bine să meargă pe drumuri separate. Însă, concurentă nu înțelege ce a făcut atât de grav, încât tânărul să nu mai vrea să fie într-o relație cu ea.

Andreea: ''Mantea Catinca, ai plâns? Nu pot să nu te întreb.''

Catinca: ''Da!''

Andreea: ''Mantea De ce?''

Catinca: ''Nu-mi venea să cred că s-a terminat așa brusc, fără un motiv concret. Nu știu dacă ar mai fi loc de insistat, odată ce a spus că nu ne potrivim și a putut să renunțe atât de repede, nu cred că mai are rost să insist.

De ce aș insista?''

Andreea Mantea: ''Catinca, vrei să te voteze Robert spre eliminare?''

Catinca: ''Să facă ce simte!''

Totodată, Robert declară că se așteaptă să fie votat spre eliminare de către Catinca, Mihaela și Cristina. Concurentele nu se vor putea abține și vor izbucnit în râs.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe de altă parte, Patrick și Cristina au devenit din ce în ce mai apropiați, lucru observat de concurenții din Casa iubirii, dar și de frumoasa prezentatoare a emisiunii. Astfel, Andreea Mantea vrea să afle dacă cei doi se plac doar ca prieteni sau dacă este ceva mai mult între ei.

Andreea Mantea: ''Această foarte mare apropiere a voastră pare un pic ciudată, pentru că e din nimic.''

Cristina: ''Sunt doar îmbrățișări!''

Patrick: ''E din nimic, dar e frumos.''

Andreea Mantea:' 'Simțiți ceva mai mult, în afară de acest drag de prietenie?''

Tot în Gala de duminică, 10 decembrie, Andreea Mantea va anunța ce concurent părăsește emisiunea Casa iubirii. Tinerii vor fi luați prin surprindere.

Citește și: Casa iubirii: Decizia Biancăi a stârnit o controversă uriașă! Băieții încearcă să-i deschidă ochii lui Ionuț: „El fierbe că vrea să stea cu tine și tu zici că nu stai în primele trei luni”

Telespectatorii vor putea afla în ediția de mâine cum se vor termina conflictele dintre fete și băieți, dar și ce acuzații vor mai face.

Rămâne de văzut cum va decurge noua ediție a emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 10 decembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.