Casa iubirii: "Să-i pupi picioarele!" Robert a pus tunurile pe Bianca! Concurenta e cu zâmbetul pe buze: "Ești un om recalcitrant"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 09 dec 2023, 16:34

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 9 decembrie, la Kanal D.

În ediția de sâmbătă, 9 decembrie, concurenții din Casa iubirii au avut parte de multe conflicte. Fetele și băieții nu se dezmint, dimpotrivă aceștia au făcut anumite afirmații malițioase.  

Citește și: Casa iubirii: Decizia Biancăi a stârnit o controversă uriașă! Băieții încearcă să-i deschidă ochii lui Ionuț: „El fierbe că vrea să stea cu tine și tu zici că nu stai în primele trei luni”

Robert, atac dur la adresa Biancăi

Presiunea competiției, invidiile și chiar geloziile absurde sunt aproape zilnic motive de ceartă pentru concurenții din Casa iubirii. Lucrurile au degenerat din nou și au reapărut conflicte puternice între Bianca și Robert.

În ediția de sâmbătă, 9 decembrie, lucrurile au scăpat, din nou, de sub control în Casa iubirii, iar între Bianca și Robert s-au iscat certuri aprige.

Tensiunile s-au acutizat între Bianca și Robert! Cei doi concurenți au ajuns și în ediția de sâmbătă în pragul unei altercații de proporții și au fost extrem de recalcitranți. Tinerii nu au ratat ocazia să spună tot ce au pe suflet. 

Robert:'' Jigniri sunt mai multe din partea ta și am trecut cu vederea.''

Bianca:'' Sunt o rampă de lansare foarte bună! Lumea caută conflicte cu mine doar pentru a se afirma în emisiune. 

Robert, în momentul de față, nu are materiale decât cu mine sau cu Radu.''

Robert:'' Materiale ai făcut tu pe spatele meu și al Mihaelei, patru luni. Nu ai avut nimic de făcut în Casa iubirii, decât să dai în mine și să te iei de Mihaela, atât! Tu ai stat până a intrat omul ăsta minunat (n.r.Ionuț), să-i pupi picioarele, pentru că dacă nu era el aici, tu erai afară, pentru că aruncai cu noroi în toată lumea.''

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Catinca:'' Robert, parcă mi-ai spus că nu o s-o mai menționezi pe Mihaela pentru că nu mai vrei să fii asociat cu ea și n-o să mai deschizi vreun subiect despre ea și despre trecutul vostru!''

Robert:'' Eu sunt unicul care am spus că am venit pentru tot aici, am venit pentru dragoste și pentru finală și pentru tot!''

Bianca:  ''Se vede. Ești un om recalcitrant, care se repetă încontinuu.''

Citește și: Casa iubirii: „Cosmin pentru ea nu a existat”. O concurentă din „Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi după ce a pierdut o relație cu Cosmin

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 10 decembrie, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?