Casa iubirii: "Să-ți vezi de treabă!" Cosmin, despre motivul pentru care Elena nu a vrut să fie într-o relație cu el. Aflați ce se va întâmpla vineri, 8 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 dec 2023, 19:56

Elena din Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc vineri, 8 decembrie, la Kanal D.

Lucrurile se precipită, din nou, în Casa iubirii. În ediția de vineri, 8 decembrie, Elena izbucnește în lacrimi amare și părăsește platoul! Iată ce urmează să se întâmple în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale.

Citește și: Casa iubirii: Catinca și Robert, provocați de Andreea Mantea la o discuție constructivă! Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți! „Ia-l pe altul care îți dă mai multă atenție!”

În ediția de vineri, 8 decembrie, în Casa iubirii este din nou o atmosferă tensionată, deoarece încă din prima parte a emisiunii apar multe discuții aprige. Mai mult, Cosmin scoate la iveală detalii uluitoare despre motivul pentru care Elena a decis să fie într-o cunoaștere cu el.

Cosmin lansează afirmații dure la adresa Biancăi. Tânărul este deranjat de faptul că Elena s-a lăsat influențată de Bianca.

Concurentul susține că iubita lui Ionuț a jucat un rol important în Casa iubirii și că aceasta ar fi influențat-o pe Elena să se distanțeze de el.

Cu toate acestea, Cosmin spune că nu este vina Biancăi, ci a Elenei că a dat crezare vorbelor ei.

Cosmin:'' Erai, cumva, între două situații, între două decizii, ca să zic așa. Ori să continui cu mine, ori să-ți vezi de treabă.

Ea a venit și a înclinat, cumva, balanța prin ce ți-a spus, în a te îndepărta de mine. Nu e vina ei că ne-a îndepărtat pe noi, e vina ta, pentru că ai băgat în seamă.''

Bianca îl vede pe Cosmin deranjat, însă nu se simte vinovată. Din contră, concurenta susține că ea nu a contribuit cu nimic în alegerile Elenei și că aceasta a făcut exact ce a simțit.

Bianca:'' Eu nu consider că ea m-a băgat în seamă! Eu consider că ea avea decizia asta dinainte.(...) Să mă votezi în Gală, Cosmin!''

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cosmin:'' Nu este vorba despre asta, Bianca!''

Bianca:'' Acum ai un motiv, acum aș înțelege''

Citește și: Casa iubirii: Catinca, în lacrimi! Indiferența lui Robert doare teribil! „Și cu un om de pe stradă vorbești!” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut concurenta 

Din vorbă în vorbă, Elena simte că nu mai face față discuțiilor tensionate din casă și izbucnește în plâns. Concurenta ajunge la capătul puterilor și decide să părăsească platoul emisiunii. Tânăra se retrage în grădină, pentru a se liniști și nu acceptă consolarea nimănui.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de vineri, 8 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?