Casa iubirii: Sărut pasional între doi concurenți: "Nu mă așteptam!" Aflați ce se va întâmpla sâmbătă, 2 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 01 dec 2023, 19:00

Catinca si Bianca din Casa iubirii

Sâmbătă, 2 noiembrie, noi evenimente neașteptate se vor derula într-o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii.

Fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de noi surprize în ediția de sâmbătă, 2 decembrie. Concurenții vor avea parte de întâmplări neașteptate. Iată ce urmează să se întâmple într-o nouă ediție incendiară Casa iubirii.

Citește și: Casa iubirii: Patrick, un prim pas către Elena! „M-am cerut special la tine!” Concurentul și-a dorit să poarte o discuție cu frumoasa brunetă pentru a afla ce anume a determinat-o să plângă

Radu, supărat pe Cristina. Care este motivul?

Săptămâna aceasta se apropie cu pași repezi de final, dar neînțelegerile dintre concurenți par că nu se mai termină. Astfel, telespectatorii emisiunii vor avea parte de o ediție incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei.  

În ediția de sâmbătă, Radu va avea o discuție cu Patrick, în care îi va dezvălui tânărului că îl deranjează când fosta lui parteneră, Cristina, face pași către el.

Radu devine foarte gelos, având în vedere că Patrick, care abia s-a reîntors în Casa iubirii, e tot mai aproape de a-i intra sub piele concurentei de la Kanal D

Radu:'' De la tine nu mă deranjează că faci glume cu Cristina, din partea ei văd că nu vin glume. Parcă le ia un pic în serios.''

Patrick:'' Tu vrei să-mi spui acum că, simți în privirea Cristinei că ea mă place pe bune.''

Radu:" Nu sunt gelos, sunt deranjat! Înțelegi? Dar pe ea!''

De asemenea, noi tensiuni și neînțelegeri vor apărea între Catinca și Bianca. 

Bianca:'' Ce am zis rău? Ești paranoică, dă-l încolo!''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Catinca:'' Bine că sunt eu paranoică.''

Bianca:'' Nu mai zic nimic! Mă duc să mă retrag. Du-te să stai cu Robert!''

Catinca și Robert au parte de un sărut pasional

Catinca și Robert avansează în relație! Concurenta tânjește după un sărut de câteva săptămâni, însă tânărul a evitat să facă acest pas. 

Cei doi concurenți își doresc să construiască o relație frumoasă și de durată, dar cu pași mici. În ediția de sâmbătă, 2 decembrie, Catinca și Robert vor avea parte de un sărut pasional. Spre surprinderea tuturor, concurentul este cel care va lua inițiativă.

Catinca: ''Nu mă așteptam!''

Citește și: Casa iubirii: Robert, aspru pedepsit! Concurentul a primit o pedeapsă aprigă după ce a avut o atitudine sfidătoare la adresa Andreei Mantea! Iată cum a reacționat Catinca! „Nu e o persoană rea!”

Telespectatorii vor putea afla în ediția de mâine cum se vor termina conflictele dintre fete și băieți, dar și ce acuzații vor mai face.

Rămâne de văzut cum va decurge noua ediție a emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 2 decembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.