Casa iubirii: Sărut pasional între Robert și Catinca! Cum a reacționat Mihaela vizavi de imaginile de la date-ul celor doi

Author: Diana Ghita
Actualizat: 02 dec 2023, 20:00

Mihaela a văzut gesturile drăgăstoase dintre Robert și Catinca

Sursa: Captură KANAL D

Se pare că se înfiripă încă o poveste de dragoste în „Casa iubirii”, întrucât Catinca și Robert fac pași mari unul spre celălalt.

În ediția din această seară a emisiunii „Casa iubirii” s-au difuzat imagini de la date-ul dintre Robert și Catinca. Cei doi au fost într-o minivacanță la munte, unde au petrecut momente speciale împreună.

Cum a fost date-ul Catincăi cu Robert

Întâlnirea celor doi a părut să fie, de la bun început, una promițătoare, întrucât, deși nu a reușit să-i cumpere flori Catincăi, Robert a făcut un gest și mai frumos.

Imediat cum a văzut-o, a început să o sărute pasional pe frumoasa concurentă.

Înainte de a face acest pas, Robert i-a spus fetei: „ Am să-ți dau ceva ce trebuia să-ți dau de mult și nu ți-am dat”.

„Vai, dar ce date e ăsta! A început bine!”,  a spus Catinca, surprinsă într-un mod foarte plăcut de gestul făcut de Robert.

De asemenea, pe drum, cei doi au stat non stop îmbrățișați, fiind foarte tandri unul cu celălalt și continuând să se sărute cu foc.

Odată ajunși la munte, îndrăgostiții au fost întâmpinați de o ninsoare ca în povești, de care s-au bucurat foarte mult. Aceștia au avut o mică bătaie cu bulgări de zăpadă, iar mai apoi au început o plimbare romantică, prin pădure.

Citește și: Casa iubirii: Imagini greu de privit pentru Catinca, după ce Robert a fost pedepsit în camera roșie: ”Aoleu” Care este motivul

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mihaela s-a arătat foarte afectată de tandrețurile dintre Catinca și Robert

După ce au explorat stațiunea înzăpezită, Robert și Catinca s-au retras în camera de hotel, iar, pe seară, au luat cina împreună, la focul șemineului.

Acolo, cei doi concurenți și-au dat frâu liber inimilor, împărtășindu-și reciproc ceea ce simt unul pentru celălalt.

„Ști că eu sunt îndrăgostită de tine(...) Te ador.(...) Tu ești băiatul care mi-a rămas în cap de prima dată, de când te-ai uitat la mine(...) Mi-aș dori ca ce e acum între noi să dureze și să se amplifice pe zi ce trece”,

i-a spus Catinca lui Robert.

După declarațiile de iubire ale tinerei, Robert a spus că există două mari posibilități la finalul emisiunii, ori ca el și Catinca să se despartă, ori ca aceștia să iasă mai uniți ca niciodată din acest show. În cazul în care se va întâmpla al doilea scenariu, tânărul a mărturisit că o va iubi și mai mult pe Catinca.

Concurenta a fost șocată, dar și foarte emoționată când a aflat că Robert chiar o iubește și că își dorește ca relația lor să dureze: „ Mă iubești?! Șoc! Ești

un dulce!”. 

După ce i-a mărturisit ce simte pentru ea, concurentul a făcut un gest foarte deosebit. Acesta a invitat-o pe Catinca să mănânce pe balcon, pentru a admira ninsoarea, iar acolo tânărul i-a scris în zăpadă: „Te ador!”.

În timp ce rula filmulețul cu date-ul celor doi, Mihaela privea cu un mare regret imaginile, afișând diverse expresii. În tot acest timp s-a putut observa gelozia de pe chipul fostei partenere a lui Robert, părându-i rău că nu era ea în locul Catincăi.

Citește și: Casa iubirii: Robert, aspru pedepsit! Concurentul a primit o pedeapsă aprigă după ce a avut o atitudine sfidătoare la adresa Andreei Mantea! Iată cum a reacționat Catinca! „Nu e o persoană rea!”