Casa iubirii: Se tulbură apele între Bianca și Ionuț: „I-ai luat pe toți la rând!”. Motivul pentru care cei doi își aruncă săgeți

Author: Diana Ghita
Actualizat: 08 ian 2024, 13:09

Între Bianca și Ionuț au ieșit scântei

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Ionuț și Bianca formează de ceva timp un cuplu în cadrul emisiunii „Casa iubirii”, băiatul intrând în competiție special pentru concurentă.

Pe parcurs, Ionuț și Bianca au dovedit că se înțeleg de minune, având o relație din ce în ce mai frumoasă. Însă, finalul sezonului II al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii” se pare că vine cu răsturnări de situație.

De ce își aruncă săgeți Bianca și Ionuț

Deși, până acum, cuplul a părut să fie unul armonios, în ediția din această dimineață au ieșit scântei între cei doi iubiți.

La începutul conexiunii video dintre casa fetelor și casa băieților Bianca i-a întrebat pe toți concurenții ce fac, înafară de Ionuț, după cum i s-a părut lui.

„I-ai luat pe toți la rând.(...) Nu am auzit.(...) Am avut impresia că, oarecum, mă eviți”, a spus concurentul.

Însă tânăra susține că l-a întrebat și pe el ce face și a spus că este problema lui dacă nu a auzit, fiind foarte revoltată de atitudinea afișată de către iubitul ei.

„Data viitoare o să țip mai tare”, i-a spus Bianca lui Ionuț, pe un ton nervos.

Văzând că a avut o reacție exagerată pentru ceva nesemnificativ, mai ales după ce partenera lui i-a explicat că nu l-a ignorat, tânărul a încercat să fie mai calm și să aplaneze conflictul.

„Nu e vorba de țipat, dacă vezi că nu aud, poți să mă întrebi a doua oară”, a

spus Ionuț.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Bianca de la ”Casa iubirii” a părăsit România: ”O să vedeți în curând” Unde se află și alături de cine a fost surprinsă concurenta

Ionuț se impune în fața Biancăi

Bianca s-a arătat, în continuare, furioasă vizavi de reacția iubitului ei, despre care consideră că s-a aprins prea repede pentru o neînțelegere banală.

De asemenea, aceasta îl sfătuiește să adopte o astfel de atitudine în situații care, într-adevăr, o cer, cum ar fi, spre exemplu, momentele în care băieții o bârfesc în fața lui.

„S ă te impui așa în fața lor, când vorbesc urât de mine!”, i-a spus Bianca iubitului ei, pe un ton răstit.

După discuția aprinsă dintre cei doi îndrăgostiți, au început să se discute alte subiecte în „Casa iubirii”.

Însă, Cosmin a ținut să revină la cearta dintre Ionuț și Bianca, remarcând că tânărul pare afectat de ceea ce s-a întâmplat între el și iubita lui.

„Mi se pare că Ionuț încă e supărat”, a observat Cosmin.

Ionuț a preferat să răspundă scurt și la obiect, spunând că discuția cu Bianca nu l-a deranjat.

„N-am nimic”, a

spus acesta, dorind să nu mai revină la subiectul dezbătut anterior.

Citește și: Casa iubirii: Ionuț nu mai are încredere în Bianca! Vorbele bune sunt în zadar acum pentru tânăr: „Acum știu și eu părerea ta”