Casa Iubirii se zguduie din temelii. Andreea Mantea a dat verdictul final! Ce s-a decis în cazul Iolandei și a lui Mihai. Concurenții au rămas cu gurile căscate

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:45
Foto(5)

Andreea Mantea a dat verdictul în cazul Iolandei și a lui Mihai. Ce se întâmplă cu cei doi concurenți?

Andreea Mantea a făcut anunțul pe care toți concurenții din ”Casa Iubirii” îl așteptau cu sufletul la gură. Prezentatoarea celui mai iubit show matrimonial al momentului de la Kanal D a dat verdictul final. Iolanda și Mihai au fost descalificați din competiția ”Casa Iubirii”, drumul lor se oprește aici. Cei doi au încălcat regulamentul emisiunii de mai multe ori.

Citeste si: De ce a blocat-o Alexandra Ungureanu pe Andreea Tonciu pe Instagram: "N-a avut destula imaginație!"

Iolanda și Mihai au fost descalificați din emisiunea ”Casa Iubirii”

Citeste si: Flavius, detalii neștiute despre relația dintre Larisa și Dori de la Casa Iubirii: "Pe Dori am întrebat-o dacă va suferi!"

Pentru Iolanda și Mihai parcursul în emisiunea ”Casa Iubirii” se oprește aici și acum. Cei doi concurenți au încălcat conștient regulamentul show-ului, iar acest lucru nu poate fii trecut cu vederea.

Andreea Mantea a anunțat decizia luată:

”În urma încălcării regulamentului, nu o dată, de două ori, am decis ca Iolanda și Mihai fie descalificați”, a fost anunțul făcut de Andreea Mantea în cadrul emisiunii ”Casa Iubirii”.

Chiar dacă Iolanda mai spera la o șansă, visul ei a fost spulberat, iar lacrimile și-au făcut rapid apariția pe chipul ei.

Aceasta trebuie să fie o lecție de la care toți concurenții rămași în casă să învețe ceva și să nu procedeze la fel, a mai spus Andreea Mantea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea le-a dat ocazia ambilor concurenți să-și ia rămas bun de la colegii lor.

Ce spune Mihai după descalificarea din ”Casa Iubirii”

Mihai nu pare afectat de decizia pe care staff-ul emisiunii a luat-o în cazul lor. Acesta a mărturisit la testimoniale că se simte ușurat că a spus totul, dar îi pare rău pentru Iolanda.

”Din punctul meu de vedere, este foarte grav ce am făcut, dar amândoi suntem, în mod egal, vinovați.

Într-un fel, m-am simțit bine că am spus, da, într-un fel, nu. Ca și cum mi-am luat o piatră de pe inimă, da, știu că nu a fost bine pentru ea...Visam alături de ea să am o familie, o casă, să putem construi ceva”, a spus Mihai la testimoniale.

Citeste si: Andreea Mantea le cere socoteală Iolandei și lui Mihai pentru weekendul petrecut împreună. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți la hotel

Ce spune Iolanda după descalificarea din ”Casa Iubirii”

Iolanda este foarte afectată de cele întâmplate și tot ce simte în aceste momente pentru Mihai este ură.

 ”Din lipsă de iubire de sine, am luat decizii greșite. Am greșit atunci când nu am avut încredere în mine și nu am văzut această emisiune ca pe o șansă pentru mine, ci o șansă pentru a iubi și am greșit din nou. Nu am crezut niciodată în viața mea că o să simt ură pentru cineva, dar o simt”, a spus și Iolanda, la rândul ei, la testimoniale, cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Ce comentariu a putut să primească Andreea Mantea pe o rețea de socializare. Reacția vedetei nu a întârziat să apară