Casa Iubirii se zguduie din temelii! Patrick regretă că s-a grăbit să oficializeze relația cu Nona: ”Sunt un repezit” Ionuț este mărul discordiei! Patrick a văzut între el și Nona alte gesturi care au stârnit gelozia

Author: Madalina Maftei

Vorbele lui Patrick au străpuns-o pe Nona până în adâncul inimii

Sursa: Captură KANAL D

Patrick s-a gândit mai bine și a realizat că s-a grăbit atunci când a luat decizia să formeze un cuplu cu Nona.

Nona se află într-o situație fără precedent, Patrick face dezvăluiri tranșante în Casa Iubirii. Acesta a afirmat că a urmărit episoadele anterioare ale emisiunii și este bulversat, acum vede lucrurile cu alți ochii și este de părere că s-a grăbit atunci când a luat decizia să formeze un cuplu cu Nona.

Vorbele lui Patrick au străpuns-o pe Nona până în adâncul inimii

Patrick a mărturisit că s-a grăbit să formeze un cuplu cu Nona, acum când analizează mai bine cursul evenimentelor, a ajuns la concluzia că ar fi trebuit să fie

ma cumpătat.

„Când am decis să fiu mai liniștit, n-am gândit-o rațional, nu am luat esența, cum am luat acum, uitându-mă la tot ce s-a întâmplat atunci, a fost totul pe fugă, așa sunt eu”, a dezvăluit Patrick.

Bianca empatizează foarte tare cu cei doi și a vrut să afle de la Patrick ce ar fi făcut diferit dacă ar da timpul înapoi.

Citește și: EXCLUSIV! Anca aruncă bomba după despărțirea de Flavius:“Este cu o femeie în vârstă” Fosta concurentă de la ”Casa Iubirii” a spus adevărul despre relația lor: ”Avea deja pe altcineva”

”Dacă ai da timpul înapoi, ce ai face altfel?”, l-a întrebat Bianca pe Patrick.

Tânărul a dezvăluit că trebuia să lase timpul să decidă și nu să mai fie așa repezit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Aș fi lăsat puțin timp să văd ce se întâmplă, sincer să fiu. Nu-mi pare rău că am decis să fac cuplu, nu-mi pare rău, până la urmă, toți suntem aici ca să învățăm, eu așa sunt, un repezit”, a mai spus Patrick.

Băieții, la rândul lor, sunt de părere că Patrick s-a grăbit când a decis să formeze un cuplu.

Nona, ascultând vorbele lui Patrick, a cedat și a început să plângă, cuvintele lui au străpuns-o direct în inimă.

Printre lacrimi, Nona îi spune lui Patrick că lucrurile nu vor rămâne așa și îi va plăti cu aceeași monedă.

Citește și: Natalia a rupt tăcerea după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Care este, de fapt, motivul pentru care nu l-a mai vrut pe Marinel: “Nu aș putea fi cu un lăutar”

Ionuț i-a explicat lui Patrick că între el și Nona nu există nimic, ci doar au discutat chestiuni generale.

”Până la urmă, toți suntem conștienți că materialul ăla s-ar fi văzut în viitor și probabil, ea a încercat să-și ascundă, eu așa cred, că nu este atrasă de tine. Au dat-o de gol niște chestii mici”, a spus Patrick.