Casa iubirii: „Simt că nu mă suportă nimeni”. Mihaela a izbucnit în lacrimi! Motivul pentru care fetele nu o mai au la suflet

Author: Lavinia Medrea

Mihaela a izbucnit în lacrimi

Sursa: Captură KANAL D

Marți, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Mihaela a izbucnit în lacrimi din cauza fetelor.

Marți, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Mihaela a izbucnit în lacrimi din cauza fetelor, simțind că rămâne singură. 

Mihaela a izbucnit în lacrimi

Astăzi, Mihaela a vărsat lacrimi amare pentru că simte că nu se mai înțelege cu nicio fată din emisiune.

„Simt că nu mă suportă aici nimeni. Bianca, Julia, Catinca, Cristina mai pune uneori și ea o picătură”, a spus Mihaela.

Citește și: Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii” au îngrijorat pe toată lumea! Cei doi îndrăgostiți au ajuns la medic: „Așteptăm să fie totul bine”

Bianca și-a justificat comportamentul față de Mihaela, spunând că nu s-a înțeles cu ea încă din prima zi.

„Din prima zi ea nu a avut o atitudine corectă față de mine, din prima zi m-a luat cu întrebări la subiecte pe care nici nu le cunoștea, noi nu ne-am înțeles niciodată, niciodată n-am fost prietene”, a declarat Bianca.

După declarațiile Biancăi, Julia și Mihaela s-au înțepat una pe alta, iar Julia a fost foarte revoltată de faptul că Mihaela nu este recunoscătoare pentru momentele în care i-a fost alături.

„Ești foarte prefăcută, sincer, Julia! Așa spunea și Elena că în cameră ești bine și când vii aici o ataci, asta faci și cu mine”, a zis Mihaela.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Elena de la ”Casa iubirii”, total dezamăgită de Patrick: ”Chiar nu mă așteptam” Ce s-a întâmplat între cei doi

„Tu ești perfectă Mihaela, Doamne, nu mai pot după tine”, a reacționat Julia.

Ca și Bianca, Julia a explicat motivele pentru care nu o mai are la suflet pe Mihaela, fiind sătulă de comportamentul ei față de ea și de fetele din casă. 

„Eu am fost singura care a stat cu ea la masă, care n-a lăsat-o să mănânce singură, dar ulterior a început cu jignirile nu numai la adresa fetelor dar și la a mea, eu n-am jignit-o niciodată direct sau indirect.

Rele, malefice (n.r.: cuvintele Mihaelei despre fete), eu nu mi le aduc aminte pentru că prefer să fiu eu omul care lasă de la el. Au fost două materiale în gală în care tu erai singură pe canapea și eu eram lângă tine, Mihaela”, a declarat Julia.

Julia i-a spus Mihaelei să înceteze cu victimizarea și a mai afirmat că speră ca băieții să fi văzut discuția pe care au purtat-o pentru a știi pe cine să voteze în gală. 

Nici Catinca nu o mai suportă pe Mihaela

Tensiunile dintre Catinca și Mihaela s-au accentuat odată cu începutul cunoașterii dintre Robert și Catinca. La rândul ei, Catinca a afirmat că nu mai are respect față de Mihaela după ce i-a adresat jigniri și s-a comportat urât cu ea.

„Respectul meu față de ea a dispărut acum ceva timp când a început să îmi adreseze jigniri, după cum s-a comportat cu mine eu nu mai vreau s-o văd, nu mai vreau s-o am lângă mine, adică eu chiar o las în pace. Doar noi te atacăm, doar noi suntem cele rele și sărim pe tine”, a declarat Catinca.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?