Casa iubirii: „Sunt dezamăgit de comportamentul meu de ieri”. Laurențiu și-a cerut scuze față de Ionuț după ieșirea pe care a avut-o ieri în „Casa iubirii”. Cum a reacționat Bianca: „Ești un bărbat adevărat”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 nov 2023, 13:13

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Laurențiu și-a cerut scuze față de Ionuț după ieșirea de ieri.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Laurențiu a fost trimis în camera roșie ca pedeapsă, acolo unde și-a cerut scuze față de Ionuț.

Laurențiu și-a cerut scuze față de Ionuț 

În episodul de ieri, Laurențiu și-a ieșit din fire după ce Bianca l-a întrebat ce sentimente are pentru Lorena și ce ar vrea să-i transmită, după ce bruneta a vorbit într-o emisiune foarte frumos despre el.

Laurențiu a fost foarte deranjat că întrebarea a venit de la Bianca și a intrat în altercații cu Ionuț, iubitul Biancăi, care i-a luat apărarea în acest caz.

Citește și: Casa Iubirii: Andreea Mantea, anunț aprig pentru Laurențiu! „Tu vei primi o pedeapsă!” Iată cum a reacționat concurentul și ce comentarii s-au stârnit în Casa iubirii la adresa lui

Laurențiu s-a enervat atât de tare încât a fost ținut de băieții din casă cu forța, ca nu cumva să sară la bătaie și să-l rănească pe Ionuț.

Tânărul a vrut chiar să alerge după Ionuț în timp ce acesta urca scările spre casa fetelor.

Astăzi, Laurențiu a fost trimis în camera roșie, acolo unde și-a cerut scuze față de toată lumea, în special față de Ionuț.

„O să încep prin a-mi cere scuze de la voi toți, dar în principal de la Ionuț. Îmi pare rău și sunt dezamăgit de comportamentul meu de ieri, chiar și de faptul că m-ați văzut voi în felul ăsta.

Ionuț, îmi cer scuze, ai fost mult mai bărbat decât mine, mult mai puternic și mult mai cu capul pe umeri și eu consider că am avut până acum o relație ok și m-a deranjat mult faptul că ai spus tu că eu la hotel zic mac-mac.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care sora lui Radu de la „Casa iubirii” a dispărut. Ce a pățit Aura la scurt timp după ce s-a urcat în mașina unui străin

Îmi cer scuze, sincer, că m-ați văzut în felul ăsta, știu că sunt o persoană colerică, o persoană mai explozivă, chiar lucrez mult la faptul ăsta și se pare că, în continuare, mai e mult de lucrat”, a declarat Laurențiu, din camera roșie, pe conexiune.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Radu l-a întrebat pe Laurențiu ce ar schimba la situația de ieri dacă ar fi fost la fel de calm cum este astăzi. Laurențiu i-a spus că ar fi fost deranjat oricum de întrebare, dar n-ar mai fi dat curs acestui scandal. Concurentul recunoaște că se raportează la Bianca drept o persoană care i-a făcut rău, cu toate că nu s-a mai certat cu el de mult timp, și consideră că nu merita să-i dea explicații tocmai ei pentru ceea ce simte față de Lorena, având în vedere că Bianca a fost în contre cu iubita lui Laurențiu în ultima

săptămână de ședere a acesteia în „Casa iubirii”. 

Laurențiu a mai dezvăluit că s-a simțit luat peste picior când a fost întrebat ce planuri are în „Casa iubirii” după plecarea Lorenei, având în vedere că a dat același răspuns la această întrebare de fiecare dată când a fost adusă în discuție.

Cum a reacționat Bianca după scuzele lui Laurențiu

După ce Radu a terminat de vorbit cu Laurențiu, Bianca l-a întrebat pe Ionuț, zâmbind larg, cum se simte. Acesta i-a spus că se simte bine, dar nu poate șterge cu buretele ce s-a întâmplat în emisia de ieri.

„Te simt o persoană calmă, potrivită pentru mine.   Sigur am nevoie lângă mine de o persoană exact ca tine, mi-a plăcut cum ai tratat situația, sunt mândră de tine, ești un bărbat adevărat!”, i-a mărturisit Bianca lui Ionuț.

Radu a încercat să-i pună o întrebare Biancăi, dar aceasta nu i-a permis până nu a terminat ce are să-i spună lui Ionuț.

„Vreau să știi că îmi place enorm comportamentul tău, pentru mine în niciun caz nu ești cățelul meu, pămpălău sau cum te-au mai numit. Pentru mine ești cu adevărat un bărbat care știe să respecte o femeie și, pentru asta, o să ai mereu respectul meu”, a mai declarat Bianca.

La auzul acestor cuvinte frumoase, Ionuț s-a bucurat și i-a mulțumit iubitei lui pentru declarațiile făcute, spunând că cea mai bună parte din ziua de ieri este că a avut ocazia să petreacă timp împreună toată ziua.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?