Casa iubirii: „Sunteți diferiți”. Fetele din „Casa iubirii” spulberă orice șansă a Mihaelei de a avea o relație! Nu ratați o nouă ediție incendiară pe 13 decembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea

Mihaela va ceda mâine din cauza fetelor

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Mihaela va izbucni în plâns din cauza jignirilor aduse de fete.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Mihaela nu va mai suporta jignirile fetelor și va izbucni în lacrimi. 

Fetele spulberă orice șansă a Mihaelei de a avea o relație

În episodul de mâine, Mihaelei i se va recomanda să se îndrepte spre Bogdan pentru o relație de durată, dar se va lovi de ironiile fetelor.

Pe de altă parte, Bogdan va afirma că Mihaela este o persoană greu de citit.

Citește și: Casa iubirii: Robert o amenință pe Catinca! „Vezi că atitudinea asta nu este bună”. Catinca fierbe de nervi și ripostează: „Eu nu sunt slabă psihic”

„Dacă îți dorești o relație sau îți dorești ceva de viitor ar trebui să-l cunoști pe Bogdan, zic eu, nu?”, va spune Radu.

„Oricum, Mihaela e o carte greu de citit, nu prea dă de înțeles multe lucruri”, va spune Bogdan. 

Citește și: Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii” au îngrijorat pe toată lumea! Cei doi îndrăgostiți au ajuns la medic: „Așteptăm să fie totul bine”

Catinca va fi prima care va da startul ironiilor la adresa Mihaelei, insinuând că nu ar exista ceva interesant la Mihaela.

„Poate nu există cartea ca să ai ce să citești”, va spune Catinca.

Bianca nu crede că Bogdan și Mihaela se potrivesc

Tot mâine, Bogdan va veni în casa fetelor pentru a vorbi cu Mihaela și va afla că Bianca este de părere că nu se potrivește cu Mihaela.

„Eu nu mă potrivesc cu nimeni aici în casă, în opinia voastră”, va declara Mihaela.

„Cu Cosmin și cu Robert am zis”, va spune Bianca.

„De ce crezi asta, Bianca?”, va întreba Bogdan.

„Este diferență de vârstă, în primul rând, diferență de stil vestimentar, tu citești foarte multe cărți de dezvoltare personală, adică e cu totul altceva. Aici nu se pupă, la un moment dat cred că o să te plictisești”, va spune Bianca.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Auzind cum o caracterizează Bianca, Mihaela o va întreba ce încearcă să spună, de fapt.

„Ce vrei să insinuezi acum, Bianca?”, va întreba Bianca.

„Că sunteți diferiți”, va răspunde Bianca.

Dar șirul atacurilor subtile nu se va opri aici.

Vlada și Catinca îi vor aduce la cunoștință lui Robert că trebuie să aibă o sumă considerabilă de bani la primul date pentru a-i satisface dorințele Mihaelei.

„Bogdan, știai că dacă ai scoate-o pe Mihaela la un date ar trebui să ai 1.000 de lei la tine?”, va întreba Vlada.

„Cum ți se pare treaba asta? Trebuie să ai minim 1.000 de lei în buzunar, la primul date!”, va exclama Catinca.

„Sunt chestii pe care nu le știu și le aflu acum”, va răspunde, confuz, Bogdan.

Bianca va observa că Mihaela se schimbă la față și le va spune Catincăi și Vladei să oprească jignirile.

„Ia opriți-vă, fetelor”, va spune Bianca.

Mihaela nu va mai rezista și va ieși în curte, acolo unde va izbucni în plâns din cauza atacurilor la care au supus-o Vlada și Catinca.

„Tu nu vezi cum mă atacă prin anumite subtilități?”, va spune, printre lacrimi, Mihaela.

Bogdan va afirma că îl oftică faptul că se află de puțin timp în emisiune, deoarece nu știe multe lucruri despre persoanele din „Casa iubirii” și nu-și poate da seama de anumite aspecte.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 13 decembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?