Casa iubirii: Surpriză de proporții în Gala eliminatorie! Deea și Emanuel și-au făcut apariția în platoul emisiunii, în Ajun de Crăciun! „Deea a fost concurentă în primul sezon, și-a găsit iubirea aici!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 dec 2023, 21:59

Deea si Emanuel, in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Surpriză incendiară în Gala eliminatorie! Foștii concurenți din primul sezon, Deea și Emanuel, și-au făcut apariția în Casa iubirii! Bianca a izbucnit în lacrimi de bucurie!

Atmosfera de sărbătoare a cuprins deja Casa iubirii, iar concurenții rămași în competiție au avut parte în ediția de astăzi de multe momente de senzație și de surprize de proporții. În ciuda emoțiilor uriașe provocate de faptul că urmă încă o eliminare, concurenții au fost luați prin surprindere de apariția în platoul emisiunii a doi foști concurenți din primul sezon, Deea și Emanuel.

Surpriză incendiară în Gala eliminatorie! Foștii concurenți din primul sezon, Deea și Emanuel, și-au făcut apariția în Casa iubirii!

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, concurenții au așteptat cu sufletele la gură verdictul serii adus de Andreea Mantea, despre cine va pleca acasă și totodată au avut parte și de emoții mari, deoarece au fost surprinși de apariția în platou a doi foști concurenți din primul sezon, Deea și Emanuel, care s-au cunoscut și s-au îndrăgostit treptat în primul sezon al emisiunii. După un an de relație, Deea și Emanuel sunt din ce în ce mai apropiați, iar relația lor este tot mai serioasă și stabilă.

Deea și-a făcut apariția în platou, fredonând versurile unui colind ce se cânta în această perioadă înainte de Crăciun. De departe cei mai emoționați și plăcut surprinși de venirea celor doi concurenți au fost Bianca și Radu, care le-au fost colegi în primul sezon. Cei doi îndrăgostiți le-au dezvăluit concurenților câteva detalii inedite din culisele primului sezon și totodată i-au îndemnat să își acorde șansa de a se cunoaște mai bine și de a-și deschide sufletele către cei pe care îi admiră.

In timp ce Deea a interpretat colindul, Bianca nu s-a mai putut abține si in cele din urma a izbucnit in lacrimi. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deea i-a pregătit o mare surpriză prietenei sale, Bianca. Această a mărturisit că și-a făcut debutul în muzică, cu o piesă realizată cu versurile scrise de Bianca, iar acest lucru a emoționat-o teribil pe concurentă, care a început să plângă în hohote.

Citește și: Casa iubirii: Mihaela și Cosmin, prima întâlnire romantică! Aventura de la patinoar le-a dat amândurora palpitații! Iată cum a reacționat Julia

Citește și: Casa iubirii: Război între doi concurenți din „Casa iubirii”! S-au atacat cu toate armele: „Nu pot să vorbesc aici fără el”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?