Casa iubirii: Surpriză neașteptată! Doi foști concurenți revin în cadrul emisiunii. Aflați ce reacții se vor stârni în rândul concurenților, duminică, 24 decembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D 

Author: Diana Tilă
Actualizat: 23 dec 2023, 21:12

Andreea Mantea

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 24 decembrie, la Kanal D.

Concurenții din Casa iubirii au parte de o surpriză de proporții în ediția de duminică, care se anunță una de-a dreptul incendiară!

Citește și: Casa iubirii: Robert este intrigat de comportamentul concurentelor: „Numai în aroganțe o ținem aici”. Cine l-a înfuriat pe tânăr

Nominalizări neașteptate în Gala de duminică, 24 decembrie, a emisiunii Casa iubirii!

În Gala de duminică, 24 decembrie 2023, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, după ce concurenții vor face noi nominalizară pentru eliminare.

Patrick:'' O votez pe Catinca, deoarece nu aș putea niciodată, adică nu cred că aș... nu aș putea forma un cuplu cu ea. Am lămurit deja lucrurile dintre noi.''

Andreea Mantea: "Era degeaba geloasă Cristina?"

Cristina:'' Nu eram!''

Bianca:'' Cristina știa, probabil!''

Andreea Mantea:'' Sau faci asta ca să o liniștești pe Cristina?''

Patrick:'' Nu!''

Andreea Mantea:'' Radu, votul tău merge către?''

Radu:'' Catinca!''

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Mantea:'' Egalitate între Julia și Catinca. Va trebui să revotați, doar între cele două''

Rămâne de văzut cine va părăsi emisiunea Casa iubirii, chiar în Ajunul Crăciunului!

Doi foști concurenți revin în cadrul emisiunii Casa iubirii

Ediția de duminică este marcată de răsturnări de situație! Daca de-a lungul săptămânii s-au petrecut o serie de certuri și jigniri aprige, în ediția din Ajunul Crăciunului, spiritele se mai calmează între concurenți. Mai ales în momentul în care în cadrul emisiunii își fac apariția Deea și Emanuel, doi foști concurenți, care vor face furori în Casa iubirii.

Andreea Mantea:'' Deea a fost concurentă în primul sezon, și-a găsit iubirea aici!''

Citește și: Casa iubirii: Fetele l-au înfuriat pe Robert: „Ce falsitate se respiră aici”. Tânărul a avut o reacție exagerată: „Doamne, ce supărăcios e!”

Așadar, ediția de mâine va fi de-a dreptul incendiară. Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 24 decembrie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D.

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.