Casa iubirii: „Țip cum vreau la tine”. Bianca pune tunurile pe Robert pe ultima sută de metri! Ce a scos-o din sărite pe concurentă

Author: Lavinia Medrea

Robert, atacat de Bianca

Sursa: Captură KANAL D

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Bianca a fost scoasă din sărite de Robert.

Luni, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Bianca l-a atacat pe Robert cu toate armele.

Bianca pune tunurile pe Robert pe ultima sută de metri

În ediția de astăzi, Robert a ținut să-i precizeze prezentatoarei că a observat cum concurenții se „piaptănă” unii pe alții având în vedere că nu mai este mult timp până la finală.

Această remarcă a fost făcută cu țintă spre Radu, care nu s-a abținut să-i răspundă lui Robert cu aceeași monedă.

„El e supărat că a plecat Catinca și i-a dispărut un vot”, a declarat Radu.

Citește și: Casa iubirii: „Poate o să mai vin”. O concurentă plănuiește să revină în sezonul al treilea din „Casa iubirii”! Aflați despre cine este vorba marți, 9 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Nu este adevărat, mă tot gândeam cum este Catinca, oare este persoana de pe TV sau este persoana de ieri, din gală, pentru că văd în casa fetelor o răutate ce poate să aibă în ea, să vorbească atât de rău despre mine”, a spus Robert.

Afirmațiile lui Robert au scos-o din sărite pe Bianca, care a ținut să-i apere imaginea prietenei sale, Catinca, eliminată chiar duminică din „Casa iubirii”.

Citește și: Casa iubirii: Se tulbură apele între Bianca și Ionuț: „I-ai luat pe toți la rând!”. Motivul pentru care cei doi își aruncă săgeți

„A plecat și tu acum vorbești așa rău de ea. Să nu-ți permiți, Robert, că o să-ți închid gura de fiecare dată când o să rostești numele ei într-un context negativ!”, a exclamat Bianca.

„De ce țipi în halul ăsta la mine?”, a întrebat Robert.

„Țip cum vreau la tine!”, a spus Bianca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În continuare, Robert a afirmat că s-a tot gândit în ultimul timp la posibilitatea ca fosta lui cunoaștere, Catinca, să fi avut un comportament urât față de el din cauza faptului că ar fi fost influențată și păcălită să acționeze așa.

Cât despre eliminarea Catincăi din „Casa iubirii”, Robert spune că nu este nici supărat, nici fericit.

Controversele despre despărțirea dintre Antoni și Vlada continuă

Tot astăzi, în casa băieților s-au purtat discuții interesante. Vlada, Antoni, Julia și Radu s-au așezat la masă, acolo unde Radu a întrebat-o pe Julia cine crede că ar face un pas spre căutare dintre Antoni și Vlada după terminarea emisiunii.

Julia este de părere că Vlada ar putea să-l caute pe Antoni pentru că este fată, iar din punctul ei de vedere fetele ar fi mai „prostănace”. Nici Julia nu s-a dezarmat, căci imediat a readus în discuție faptul că Antoni, de Revelion, s-a așezat intenționat lângă Larisa pe canapea ca să aibă material.

„O să ieși cu Vlada la cafea după emisiune?”, a întrebat Julia.

„Nu știu”, a răspuns Antoni.

Antoni a declarat că i s-a părut ciudată ultima conversație purtată cu Vlada, iar tânăra și-a dorit să afle de ce a avut această impresie.

„Pentru că atunci dădeai de înțeles alte chestii, ziceai că poate te îndrăgostești iar de mine, hai să te conduc sus...”, a spus Antoni.

„Astea-s vrăjeli de-ale mele, Antoni”, a spus, în glumă, Vlada.

„Ce prost ai dat-o”, a declarat Antoni.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?