Casa iubirii: "Toate prefăcutele!" Mihaela si Bianca, atacuri fără perdea! Aflați ce se va întâmpla luni, 11 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 10 dec 2023, 22:57

Bianca, Julia, Mihaela si Cristina in Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc luni, 11 decembrie, la Kanal D.

Tensiunile ating cote maxime și în ediția de luni, 11 decembrie. Mihaela va face dezvăluiri șocante despre Bianca. Iată ce urmează să se întâmple în Casa iubirii.

Citește și: Casa iubirii: "Să-i pupi picioarele!" Robert a pus tunurile pe Bianca! Concurenta e cu zâmbetul pe buze: "Ești un om recalcitrant"

E război în toată regula în Casa iubirii. Acuzațiile lovesc din toate părțile

După o Gală presărată cu multe certuri și răsturnări de situație, a început o nouă săptămâna cu acuzații extrem de grave în Casa iubirii. În ediția de luni în casă fetelor s-a iscat un nou conflict de proporții. Mihaela și Bianca au ajuns la cuțite și au lansat replici acide și răutăcioase.

În ediția de luni, 11 decembrie, spiritele se încing în Casa Iubirii,  Mihaela ajunge cu nervii la pământ și dezvăluie că planul Biancăi este de a face strategii în Casa iubirii.

Bianca: ''Asta nu e jignire, că pe fața mea se vede...pe fața mea se vede că sunt răutate? Uită-te la tine, la botul tău!''

Mihaela: ''Tu vezi cum strigi?''

Bianca: ''Strig cât vreau, dacă tu nu mă auzi și vorbești peste mine.''

Mihaela: ''Nu a vorbit nimeni peste tine.''

Bianca: ''Întruna vorbești peste mine, Mihaela! Se vede pe tine cum ești!''

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mihaela: ''Se vede că tu faci strategii aici ca să...''

Bianca: ''Strategii? Ca sa ce?''

Mihaela: ''Nu am nicio problemă, stau aici (n.r.

în grădină), decât să stau cu toate prefăcutele, mai bine stau singură.''

Julia: ''Închide ușile și vorbește acolo singură cu camera!''

Citește și: Casa iubirii: Decizia Biancăi a stârnit o controversă uriașă! Băieții încearcă să-i deschidă ochii lui Ionuț: „El fierbe că vrea să stea cu tine și tu zici că nu stai în primele trei luni”

Telespectatorii vor putea afla în ediția de luni cum se vor termina conflictele dintre fete și băieți, dar și ce acuzații vor mai face.

Rămâne de văzut cum va decurge noua ediție a emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 11 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?