Casa iubirii: „Tu n-ai relație în casă și nu demonstrezi nimic!”. Bianca vrea să-l voteze pe Radu spre eliminare! Tânărul se enervează și o atacă pe Cristina pentru că nu-i ia apărarea

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Bianca va declara, cu sinceritate, că îl vrea pe Radu pe podiumul eliminării.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Bianca va dezvălui că l-ar vota pe Radu spre eliminare.

Bianca vrea să-l voteze pe Radu spre eliminare

În episodul de astăzi, concurenții au început să discute despre cine ar trebui să meargă la eliminare în gala de duminică.

Laurențiu, care a primit ca pedeapsă nominalizarea spre eliminare din cauza ieșirii pe care a avut-o ieri față de Ionuț, a enumerat câteva persoane cu care ar vrea să fie în față, printre care Cristina și Catinca, și a declarat că nu va despărți niciun cuplu, fiind conștient că durerea separării este mare.

Citește și: Marinel de la „Casa iubirii”, adevărul despre relația dintre el și Lorena: „Dacă o voiam, puteam să o am”

Bianca a declarat că l-ar vota pe Radu spre eliminare pentru gala de duminică, iar Radu s-a înroșit la față și a început atacurile. 

„Tot insiști să fie și Radu în față, te chinui puternic rău de tot să mă scoți în față”, a spus Radu.

Enervat de transparența Biancăi de a spune că l-ar vota, Radu o acuză pe Bianca că are ceva cu el pentru că l-a votat de foarte multe ori pe parcursul acestui sezon.

Bianca, la rândul ei, declară că nu l-a votat niciodată pe Radu spre eliminare, dar acum chiar l-ar vrea în față deoarece nu a avut nicio reacție atunci când Laurențiu a spus că ar vrea să fie cu Cristina la eliminare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Casa iubirii: Cosmin a venit înarmat cu cadouri în casa fetelor! Elena, Julia, și Mihaela au avut parte de surprize din partea concurentului

În continuare, Bianca a afirmat că l-ar vota pe Radu spre eliminare, dar nu poate face acest lucru deoarece iese mereu favoritul săptămânii. Concurenta consideră că n-are de ce să nu-l voteze, având în vedere că o atacă mereu.

Radu se enervează și o atacă pe Cristina pentru că nu-i ia apărarea

Radu s-a înfuriat și mai tare și a acuzat-o pe Bianca de faptul că l-a îndepărtat de Cristina.

La auzul acestei acuzații, Bianca a râs și i-a spus colegului ei că el a făcut-o pe Cristina să plângă de sute de ori, în schimb ea nu a făcut-o să plângă niciodată. 

„Tu n-ai relație în casă și nu demonstrezi nimic!”, a exclamat Bianca.

Radu a declarat că el este sigur că nu va fi eliminat deoarece multă lume de acasă îl iubește, după care a aruncat o săgeată spre Cristina, acuzând-o că nu ia atitudine în condițiile în care Bianca zice că-l va vota spre eliminare.

Cristina este uimită de pretențiile lui Radu de a avea o reacție vizavi de această situație, având în vedere că și ea a așteptat de multe ori reacții din partea lui dar a primit numai tăcere.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?