Casa iubirii: Un nou concurent pășește în „Casa iubirii”: „Mi-a atras atenția ceva mai mult”. Aflați pentru ce fată a venit tânărul în episodul de luni, 4 decembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 dec 2023, 20:00

Un nou concurent va intra în „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, un nou concurent va păși în competiție!

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, un nou concurent va păși în competiție pentru a-și găsi dragostea!

Un nou concurent pășește în „Casa iubirii”

În episodul de mâine, va intra un nou băiat în „ Casa iubirii ”. Acesta nu va veni cu mâna goală, astfel că va aduce trandafiri pentru toate fetele, dar prima care va primi floarea este Cristina. 

„Cu ce e Cristina diferită față de noi, restul?”, va întreba Catinca.

Citește și: Casa iubirii: Gelozia nu-i dă pace lui Radu! Acesta vede între Cristina și Patrick mai mult decât „o prietenie frumoasă”

„Așteptam întrebarea asta. Cristina mi-a atras atenția ceva mai mult”, va răspunde noul concurent, care va da de înțeles că a intrat în emisiune pentru Cristina. 

„Ce părere ai despre Radu-Cristina?”, va întreba Julia.

Citește și: Casa iubirii: Antoni ar avea informații compromițătoare despre colegii lui din „Casa iubirii”. Dar Bianca nu cedează: „Știi foarte bine ce am eu în telefon”

„Cred că nu știe nici el ce vrea exact și văd că nu se fac pași unul către celălalt”, va spune noul concurent.

Julia va izbucni în lacrimi mâine, în „Casa iubirii”

Tot mâine, Julia va fi vizibil supărată, astfel că prezentatoarea emisiunii va căuta să afle ce se întâmplă cu concurenta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Ce ai, de ce ești supărată?”, va întreba Andreea Mantea.

„Probabil Julia ar fi vrut un băiat să vină pentru ea și să fie pe placul ei”, va spune Larisa.

„Ce pot să fac?”, va spune Julia.

„Să lupți în continuare”, va continua Andreea Mantea.

Afectată de faptul că nu a funcționat cunoașterea cu Cosmin și nici Adelin nu este atras de ea într-un sens romantic, Julia a izbucnit în lacrimi pentru că a obosit să aștepte un băiat potrivit pentru ea în „Casa iubirii”. 

„Sunt obosită”, va spune Julia, izbucnind în lacrimi.

Andreea Mantea va încerca s-o consoleze și să-i spună că știe din culise că un băiat și-a dorit să o cunoască pe ea și că este interesat de persoana ei, dar Juliei nu-i vine să creadă.

„Julia, n-am spus că știu mai multe din culise? Știu.

El și-a dorit să te cunoască pe tine”, va spune Andreea Mantea.

Despre cine vorbește Andreea Mantea și cine este noul concurent care va intra în „Casa iubirii” aflați în noul episod de mâine, 4 decembrie 2023, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.