Casa iubirii: Vlada a izbucnit în lacrimi din cauza lui Radu! Concurentul nu înțelege cu ce a greșit: "Ce vă deranjează? Adevărul?"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 21 nov 2023, 23:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc marți, 21 noiembrie, la Kanal D.

Concurenții din Casa iubirii au ajuns, din nou, la cuțite în ediția de marți, 21 noiembrie. Vlada a izbucnit în lacrimi din cauza lui Radu. Iată ce s-a întâmplat în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale.

Citește și: Elena, deranjată la culme de comentariile lui Cosmin! „Ai spus că nu sunt așa fit” Cum au reacționat concurenții

Vlada, în lacrimi! Ce a pățit concurenta în ediția de marți, 21 noiembrie.

În ediția de marți, Vlada l-a supărat foarte tare pe Antoni. Concurentul a început să pună la îndoială sinceritatea iubitei lui, după ce  aceasta a recunoscut că ar fi început o cunoaștere cu Patrick dacă nu era într-o relație cu Antoni.

Andreea Mantea i-a dezvăluit lui Antoni că Vlada i-a scris o scrisoare la îndemnul Biancăi, pentru a îndrepta lucrurile între ei, însă nu a fost lăsată de producție să i-o dea.

Cu toate acestea, Antoni a fost de acord să-i citească Vlada scrisoarea, în fața celorlalți concurenți.

"Pentru iubitul meu, Antoni. Iubirea mea, îmi cer scuze că te-am supărat, mă doare sufletul să te văd așa. Te rog să mă ierți, nu am vrut asta. Știi cât de mult țin la tine și nu aș face nimic ca să pun în pericol tot ce avem. Jocurile astea nu merită ca să stăm așa supărați.

Tu ești bărbatul meu, pe tine te vreau, restul nu contează! Te pup și vreau să-ți văd zâmbetul!", a scris Vlada în scrisoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imediat după ce tânăra a citit scrisoarea, Radu a început să arunce cu săgeți către Vlada: "A scris din suflet la îndemnul Biancăi."

Citește și: Casa iubirii: Elena, în lacrimi! Băieții o pun la zid: ''Îți doreai foarte tare să-l cunoști pe Laurențiu!'' Aflați ce se va întâmpla miercuri, 22 noiembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Din păcate, lucrurile au scăpat de sub control, iar Vlada a început să plângă după ce Radu a fost ironic cu ea. Mai mult, concurenta îl condamnă pe Radu, deoarece consideră că nu este el în măsură să vorbească despre ce se întâmplă în relația ei cu Antoni.

Cu toate acestea, Radu nu înțelege cu ce a greșit: "Ce vă deranjează? Adevărul?" 

Intre timp, Robert nu-l iartă nici el pe Radu: “Vii aici sa vociferezi, nu sa-ți găsești iubirea!” Cei doi o țin numai în conflicte fără sfârșit. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.