Casa iubirii: Vlada are iubit acasă? Antoni își va face apariția cu un semn pe gât! „Cine e Maria?” Aflați cum va reacționa partenera lui și ce se va întâmpla cu relația lor, joi, 28 decembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 dec 2023, 23:32

Vlada si Antoni, schimb de replici acide 

Sursa: Captură KANAL D

Ies la iveală detalii uluitoare despre Vlada și Antoni! Concurentul a aflat dintr-o postare în mediul online că partenera lui ar avea un iubit în afara emisiunii, iar Antoni își face apariția în Casa iubirii cu un semn pe gât! Iar fetele îl vor întreba cine este Maria! „Cine te-a mușcat de gât?”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii se apropie de sfârșit, iar presiunea ce apasă pe umerii concurenților rămași în competiție este din ce în ce mai mare și da naștere multor tensiuni și chiar conflicte puternice, însă totodată cuplurile deja formate în cadrul show-ului întâmpina tot mai multe dificultăți și obstacole. În ediția de joi, lucrurile se vor precipită în cazul cuplului format din Vlada și Antoni, care vor ajunge la discuții aprige și reproșuri tranșante.

Antoni a aflat dintr-o postare în mediul online că Vlada ar avea un iubit în afară emisiunii

În ediția de joi, 28 decembrie 2023, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, deoarece Vlada și Antoni vor ajunge într-un mare impas. Deși revenirea Larisei în cadrul emisiunii părea că nu le afectase deloc relația, mâine, Vlada și Antoni se vor confruntă cu momente dificile.

Citește și: Casa iubirii- Cosmin, surpriză de proporții pentru Mihaela! Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie! Iată cum a reacționat Julia! „Nici la inimă nu vă potriviți!”

Pe de o parte, concurentul va dezvălui în față tuturor faptul că a aflat recent că Vlada ar avea un iubit în afară emisiunii, prin intermediul unui clip postat pe TikTok, iar pe de altă parte, Vlada i-a reproșat partenerului ei că el a ieșit în club și s-a distrat alături de o altă femeie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Antoni: Am văzut un TikTok! Pusese cineva un TikTok, cum că Vlada care are iubit acasă se distrează în club! Eu cred că cineva a văzut! Cineva de acolo a văzut!
Vlada: Vezi că o fată te-a postat la Story!
Patrick: Ce ai zis că n-am auzit, dar mai zi o dată că părea fain!
Julia: Ai zis de Story-ul ăla? De Maria, cine e Maria? Ce ai pe gât?
Vlada:

Ce ai pe gât Antoni?
Antoni: Dar n-am nimic! Sunt acoperit cu fond de ten!
Bianca: Ia vino în casă fetelor! Vino aici!

După ce va lansa acuzații la adresa Vladei că ar avea un iubit în afara emisiunii, Antoni va fi pus la zid la un moment dat de restul fetelor, care l-au întrebat ce anume are pe gât.

În cele din urmă, toate fetele au observat că tânărul este mușcat de gât, iar Vlada l-a întrebat pe în ton aprig ce are pe gât.

Citește și: Casa iubirii: Bianca, mărturisiri neașteptate despre Ionuț! „Eu mereu am avut dubii!” Concurenta crede că partenerul ei nu intrat în emisiune pentru ea! Iată ce reacții s-au stârnit în platou

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.