Casa Iubirii: Vlada se declară fericită în relația cu Antoni! Larisa, ironica: ''Cum? Te lasă amanet și pleacă!''

Author: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 19 decembrie, la Kanal D.

Marți, 19 decembrie, telespectatorii au avut parte de o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D. Săptămâna continuă cu noi momente tensionate în cadrul emisiunii matrimoniale.

Citește și: Casa iubirii: Mihaela îl place de mai mult timp pe Cosmin?! Aflați ce se va întâmpla miercuri, 20 decembrie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Vlada se declară fericită în relația cu Antoni!

Emisiunea Casa iubirii se apropie de Marea Finală, dar neînțelegerile dintre concurenți tot nu se termină. Cu fiecare zi, fetele și băieții din cadrul competiției au parte de tensiuni mai aprige, neînțelegeri iscate de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei. 

În ediția de marți, Radu a mărturisit că Vlada știe ceva despre relația dintre Bianca și Ionuț, însă nu vrea să dezvăluie nimic. 

Pe de altă parte, Bianca a mărturisit că este șocată de vorbele Vladei: ''Niciodată nu a zis nimic rău de Ionuț!''

Discuțiile aprinse dintre concurenți s-au accentuat, iar telespectatorii au avut parte de o ediție incendiară, deoarece tinerii au scos la iveală detalii șocante despre ei. 

Fanii emisiunii matrimoniale s-au învățat ca în fiecare ediție să existe neînțelegeri între concurenți.

De aceea, disputele dintre fete și băieți nu mai sunt o surpriză pentru nimeni, având în vedere că încă din primul moment în care s-au cunoscut și până în prezent, concurenții au avut grijă să-și spună cuvinte grele și să se atace cu fiecare ocazie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Larisa a intervenit și ea în disputa momentului: „Normal că Vlada nu e ca Ionuț.

În relația Vlada-Antoni, Vlada sufera foarte mult. În relația Ionuț-Bianca nu sufera nimeni!”

Andreea Mantea: ''De unde știi că suferă Vlada?''

Larisa: ''Nu o vedem aici plângând, suferind? Despre ce vorbim? E filmat, înregistrat. Plânsul nu înseamnă suferință?''

Cu toate acestea, Vlada o contrazice pe Larisa și se declară fericită în relația cu Antoni, dar Larisa continuă să fie ironică:'' Cum? Te lasă amanet și pleacă!''

Rămâne de văzut cum vor rezolva concurenții conflictele dintre ei și ce acuzații vor mai face. Vă reamintim că emisiunea Casa iubirii poate fi vizionată de luni până vineri la orele 10:00 și 16:30, iar în weekend de la orele 16:00 și 19:00.

Citește și: Casa Iubirii: ''Penibil!" Antoni, revoltat că Vlada nu a insistat să iasă el lider?! Concurentul ajunge să o scoată din sărite pe Catinca