Casa Puterea Dragostei se cutremură din toate temeliile, Aya și Andrei și-au spus adio! Urmărește o ediție incendiară JOI, 1 iulie, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 30 iun 2021, 19:03
Casa Puterea Dragostei se cutremură din toate temeliile, Aya și Andrei și-au spus adio Foto(4)
Aya suferă din cauza lui Andrei
Sursa: Captură KANAL D

Urmărește o nou ediție Puterea Dragostei, joi, 1 iulie, pe Kanal D.

Casa Puterea Dragostei se cutremură din temelii, cel mai iubit cuplu al momentului și-a spus adio. Aya și Andrei au luat pe totată lumea prin surprindere cu decizia lor. Tânărul este mai hotărât ca niciodată să o dea uitării pe frumoasa blondină, tensiunile dintre ei au atins cote maxime. Aya nu poate suporta gândul că partenerul ei i-a dat papucii, iar în cele cinci luni de relație a trăit într-o continuă minciună.

”Cinci luni doar a mințit...Andrei”, a spus Aya printre lacrimi.

”Am trăit cinci luni într-o minciună”, a spus Andrei.

”Care miciună?”, l-a întrebat Aya.

”Tu...”, a raspuns tânărul.

Andrei este de părere că a greșit enorm în relația cu Aya pentru că a acceptat să lupte pentru ea.

Citeste si: Nadia și Comănici și-au spus adio! Un concurent a încălcat regulamentul și se află în mare pericol. Află ce s-a întâmplat într-o nouă ediție Puterea Dragostei, LUNI, 28 iunie, de la 11:00 și de la 17:00, la Kanal D.

Andrei vrea să plece acasă

Alexandra este revoltată din cauza deciziei pe care Andrei a luat-o, iar motivele lui nu sunt bine întemeiate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Să spună Aya ce a înțeles din cuvintele lui Andrei pe care le-a spus ieri”, a

spus Alexandra.

”Hai, mă, lasă-mă cu cuvintele astea. Gata! Stai liniștită, crerzi că nu plec acasă? Eu plec, bă, că nu fac teatru ca ăștea pe aici”, a spus Andrei revoltat.

Despărțirea de Andrei a afectat-o enorm pe Aya, care suferă și plânge după cel care i-a fost prtener timp de cinci luni.

Marinescu este de părere că în aceste luni petrecute în competiție, Codruț, nu știe cum să mai cerșească mila publicului și a persoanelor din casă.

”Nu-ți mai lua gradele astea, oprește-te. N-ai avut grade niciodată.”, i-a spus Codruț lui Marinescu, care de fiecare dată când prinde momentul îl atacă.

Andrei dă cărțile pe față și îi spune Cristinei Mihaela că nu vrea să stea cu o persoană care spune că vrea să plece acasă, iar apoi se răzgândește. Decizia a fost luată, el vrea să plece acasă, iar Aya să rămână în competiție în continuare.

Andrei este hotărât să renunțe la Aya definitiv, fără să se uite în urmă.

Citeste si: Codrut, reactie fara precedent in casa Puterea dragostei! Aflati ce a putut sa ii faca lui Victor, noul concurent care o place pe Alexandra, MIERCURI, 30 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.