Casa "Puterea dragostei" sezonul 3, devastata! Fetele i-au atacat pe baieti cu faina!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 04 aug 2020, 18:30

Casa "Puterea dragostei" sezonul 3, devastata! Fetele le-au pregatit baietilor o farsa, atacandu-i cu faina!

Casa "Puterea dragostei" sezonul 3, devastata!  A iesit dezastru, ca de multe ori in primele doua sezoane "Puterea dragostei".

Fetele le-au pus la cale o farsa baietilor inca din prima parte a emisiunii "Puterea dragostei" de astazi, iar acum au si pus-o in practica.

Au incercat sa faca liniste pentru a nu fi banuite, iar atunci cand s-au intalnit cu baietii s-a dezlantuit "infernul".

Casa s-a umplut de faina, fiind loc de confruntari intre baieti si fete.

De mai multe ori in sezoanele trecute casa "Puterea dragostei" a fost devastata, decorul cazand victima jocurilor dintre fete si baieti.

Casa "Puterea dragostei" sezonul 3, devastata!

Casa "Puterea dragostei" sezonul 3, devastata!  Si in sezonul 2 lucrurile au degenerat si casa a fost devastata.

Băieții și fetele au devastat de mai multe ori casa" Puterea dragostei" sezonul trecut. Primii care au început să folosească mobilierul pentru a se distra au fost băieții.

Totul a plecat de la o jucărie a Marianei. P

e celebra melodie "Gangnam style", băieții au început să petreacă și lucrurile au degenerat.

Fetele s-au luat și ele după ei, iar decorul de la" Puterea dragostei" a fost din nou afectat. Ele au început să arunce cu pernele unele în altele, iar Ricardo, de partea cealaltă, s-a înfășurat în hârtie igienică. Având în vedere că data trecută s-au atacat cu extinctorul, acum a fost ceva mai ok, fiind mai ușor să refacă decorul așa cum era anterior. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Casa "Puterea dragostei" a mai fost devastată recent

Casa" Puterea dragosteia mai fost devastată  recent.

Băieții și fetele s-au atacat cu extinctorul!

Totul s-a stârnit atunci după ce Jador  a atacat-o cu extinctorul pe Ella. Scenele s-au petrecut în afara emisiunii, dar Jador a publicat imaginile video pe vlogul său. 

Fetele și-au pus în gând să se răzbune pe Jador și exact asta au făcut! Din exces de zel însă, Andra a dat prea mult cu extinctorul și a devastat casa" Puterea dragostei".

A urmat răzbunarea băieților, care le-au atacat cu toții pe fete. Concurenții au lăsat în urmă un dezastru după atacurile cu extinctorul. 

Citeste mai multe aici

 

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!