Casa supermodelului Cara Delevingne a fost distrusă într-un incendiu masiv! Reședința in valoare de 7 milioane de dolari a ars complet

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 mar 2024, 11:15

Casa Carei Delevingne a luat foc

Sursa: Captură YouTube FOX 11 Los Angeles

Conacul de 7 milioane de dolari al Carei Delevingne din Los Angeles a fost distrus după ce un incendiu uriaș a cuprins proprietatea la primele ore ale dimineții de vineri, 15 martie 2024.

Cara Delevingne, supermodelul britanic în vârstă de 35 de ani, nu se afla în reședință în momentul producerii incendiului. După ce s-a temut că cele două pisici ale sale au murit în incendiu, Cara Delevingne a postat vineri pe Instagram un anunț conform cărora animalele sale de companie au fost, de fapt, salvate de pompieri.

De la ce ar fi izbucnit incendiul

Într-o postare pe Instagram, care la acest moment este ștearsă, Cara Delevingne a transmis un mesaj dureros alături de o fotografie cu pisicile ei.

Citește și: 40 de femei legendare au pozat împreună pentru coperta revistei Vogue: ”Doar legende”. Avem lista completă cu numele celor mai atrăgătoare și de succes femei din lume

„Inima mea este frântă astăzi.

Nu-mi vine să cred. Viața se poate schimba într-o clipită. Așa că prețuiește ceea ce ai. Sunt în viață!!! Mulțumesc pompierilor”
, a transmis vedeta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pompierii au ajuns la locul incendiului în urma unui apel la 911 în jurul orei. Conacul de 7 milioane de dolari al Carei Delevingne din Studio City, California, ar fi fost cuprins de flăcări care s-au extins la mansardă, provocând pagube extreme. În total, 94 de pompieri s-au prezentat pentru a lupta împotriva incendiului, acționând cu 13 mașini diferite.

Citește și: Cu cine s-a iubit până în prezent actrița Amber Heard. Fosta soție a lui Johnny Depp a recunoscut că este bisexuală

Se crede că incendiul ar fi izbucnit într-o cameră din spate a proprietății, dar momentan nu se știe cauza exactă. De asemenea, o persoană care locuia în casa vedetei ar fi fost tratată după ce ar fi inhalat de fum.

Cara Delevingne, alături de părinți după incendiul devastator

Cara Delevingne a fost consolată de părinții ei vineri seară, după ce conacul ei de 7 milioane de dolari din Los Angeles a fost distrus într-un incendiu uriaș.

Modelul în vârstă de 35 de ani a fost devastat la plecarea de la teatrul The Kit Kat Club din Londra, după ce a jucat în spectacolul ei din West End.

Părinții Carei Delevingne, Pandora și Charles, se aflau la coadă pentru a intra în teatrul Kit Kat înainte de începerea spectacolului când au fost abordați de TMZ. Mama ei a adăugat că modelul era „devastat”.

Conacul de 7 milioane de dolari al lui Cara Delevingne din Studio City, California, ar fi fost cuprins de flăcări care s-au extins la mansardă, provocând pagube extreme proprietății scumpe.