Casa Veronicăi Micle, scoasă la vânzare! Dan Negru reacționează dur pe rețelele sociale: „Istoria la vânzare, bucată cu bucată”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 ian 2024, 10:29

Casa Veronica Micle, un adevărat monument istoric cu o placă memorială, este scoasă acum la vânzare pe OLX la un preț uriaș. Vestea l-a șocat pe prezentatorul TV Dan Negru, care a transmis imediat un mesaj pe rețelele sociale.

Dan Negru este extrem de activ în mediul online, unde își ține urmăritorii la curent cu noutățile din țara noastră, discuții privind statul român, dar vorbește și despre adevăratele valori cu care ar trebui să ne mândrim.

De data aceasta, subiectul abordat de vedeta Kanal D șochează pe toată lumea. Este vorba despre scoaterea la vânzare a unui mare monument istoric, casa Veronicăi Micle, iubita lui Mihai Eminescu.

Casa Veronicăi Micle, scoasă la vânzare pe OLX. Dan Negru reacționează

Casa în care a locuit Veronica Micle, iubita cunoscutului poet Mihai Eminescu, este scoasă la vânzare pe OLX. Suma se ridică la 750.000 de euro.

În acest context, prezentatorul Dan Negru a transmis un mesaj în mediul online, arătându-se ofensat de această decizie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Dan Negru, revoltat de situația actuală din România: „Avem vreo 200 de școli cu wc în curte”. Ce părere are prezentatorul TV

„Dulce dragă Veronică,
Viața trece, frunză pică
Și din ura ce ne strică
Nu ne alegem cu nimică ”- Eminescu, a scris acesta pe pagina sa de Instagram.

„E la vânzare casa Veronica Micle, iubita lui Eminescu, că tot a fost ziua lui. Monument istoric cu placă memorială. Istoria la vânzare, bucată cu bucată…, ” a mai spus Dan Negru.

Dan Negru, mesaj important înainte de ziua marelui poet

Pe 15 ianuarie a fost sărbătorit marele poet Mihai Eminescu. Cu doar o zi înainte, prezentatorul TV Dan Negru a postat o filmare din centrul istoric al Capitalei, în care le-a prezentat urmăritorilor săi drumul spre locul în care a lucrat poetul Mihai

Eminescu.

Citește și: Dan Negru, revoltat de situația actuală din România: „Avem vreo 200 de școli cu wc în curte”. Ce părere are prezentatorul TV

Aici, în Centrul Vechi al Bucureștiului, l-am găsit pe Mihai Eminescu, locul pe unde a umblat el, locul pe unde a lucrat el cât a fost în București, o să vă arăt imediat unde e amintirea lui Eminescu în București.

Uite! Pe prăvălia asta, pe mini-marketul ăsta, printre gogoși și zarzavaturi e amintirea lui Eminescu. În acest imobil poetul Mihai Eminescu a lucrat ca redactor la ziarul «Timpul», între anii 1880-1881. Totul ia timp și timpul ia tot, zicea Eminescu! Ăștia suntem! Eminescu printre zarzavaturi și gume de mestecat. Hai la mulți ani de 15 ianuarie!”, a spus acesta, în filmuleț.