Moise are 19 ani si este din Brasov.

Viața lui Moise a fost o călătorie plină de încercări și împliniri. Din momentul în care a fost abandonat de mama sa în grădina bunicii și ulterior dat la un cămin de copii, el a trebuit să învețe să lupte pentru fiecare pas în viață. A crescut în grija asistenților maternali, unde a muncit din greu și a învățat să se descurce într-o lume plină de provocări. Faptul că a trecut prin experiențe dificile și a muncit din greu i-a modelat caracterul și l-a făcut să aprecieze valoarea muncii și a stabilității.

Cu toate acestea, Moise nu s-a lăsat învins de circumstanțe. A reușit să evadeze și să își găsească locul în lume, continuându-și studiile și construindu-și un viitor. După o serie de joburi diferite, de la ajutor de bucătar la curier și instructor de tiroliana, Moise a găsit în sfârșit pasiunea sa în voluntariatul pentru copiii instituționalizați. Implicându-se activ în două organizații, el oferă suport celor mai tineri pentru a se pregăti pentru momentul în care vor trebui să-și croiască propriul drum în lume.

Deseori caracterizat de altruism și pasiunea pentru gătit, Moise recunoaște că una dintre cele mai mari dorințe ale sale este să își construiască propria familie.

În Casa Iubirii, Moise caută o persoană sociabilă, puternică, deschisă și loială. El se vede pe sine ca fiind o persoană cu mult suflet, dispusă să ajute, comunicativă și muncitoare.