Alex este un antreprenor în vârstă de 34 de ani, din București. În căutarea unei noi perspective în viață și, desigur, a unei perechi potrivite, Alex a decis să se înscrie în emisiunea “Casa Iubirii”.

Cu o experiență diversificată în domeniul ospitalității, Alex a petrecut ultimii trei ani în Tenerife, unde a gestionat barul său de pe plajă împreună cu un asociat polonez. În prezent, el își îmbunătățește abilitățile culinare prin participarea la un curs de bucătărie în București, dorind să extindă afacerea sa și în direcția gastronomică.

Experiența sa de viață este una aventuroasă, plecând din țară acum patru ani, mai întâi în Caraibe, unde a lucrat în industria HORECA. După un uragan devastator, Alex s-a întors în țară pentru o perioadă scurtă, iar apoi a plecat în Tenerife, unde și-a construit afacerea.

Din punct de vedere sentimental, Alex se descrie ca fiind un tip pasional și sentimental, căutând mereu acea „scânteie” în relațiile sale. Își dorește o parteneră sinceră, activă, spontană și care să împărtășească pasiunile sale pentru călătorii și aventură. De asemenea, preferă ca partenera să fie frumoasă și îngrijită, iar părul creț și ochii albaștri îi atrag în mod special atenția.

În timpul liber, Alex se bucură de activități precum fotbalul, rugby-ul și muzica. A fost implicat anterior într-o trupă muzicală numită TBOYS și a avut o scurtă experiență în jurnalism și editare video la diverse posturi TV.

Pe viitor, Alex își dorește să-și dezvolte un canal de YouTube concentrat pe gătit și călătorii.