Căsătoria lui Florin Salam cu Roxana Dobre, nerecunoscută de ÎPS Teodosie. Care este motivul

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 06 mar 2023, 05:05

Detaliul ignorat de Florin Salam la cununia religioasă. ÎPS Teodosie nu îi recunoaște căsătoria cu Roxana Dobre.

După opt ani de relație, Roxana Dobre și Florin Salam au decis să spună DA și s-au căsătorit. Cununia civilă a avut loc la malul mării, așa cum le-a fost dorința celor doi. Cei doi s-au cununat și religios, însă, se are că nu sunt considerați soț și soție de Biserica Ortodoxă! Care este motivul?

Citeste si: Cât a costat rochia purtată de Betty Stoian la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Artista a scos o sumă considerabilă din buzunar

Căsătoria lui Florin Salam cu Roxana Dobre, nerecunoscută de ÎPS Teodosie. Care este motivul

Celebrul manelist Florin Salam s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. După opt ani de relație, timp în care i-a dăruit și trei copii, Roxana Dobre i-a devenit oficial soție. 

Evenimentul a avut loc pe o plajă din Mamaia Nord, iar petrecerea într-un club exclusivist din zona de fițe a stațiunii. 

Acum, la câteva zile de la nuntă, au început problemele pentru proaspeții căsătoriți Florin Salam și Roxana Dobre. 

Citeste si: Imagini senzaționale din culisele nunții de sute de mii de euro a lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Manelistul a întreținut atmosfera la propriul eveniment

Se pare că Biserica Ortodoxă nu recunoaște căsătoria dintre ei, iar Înalt Prea Sfințitul Teodosie a explicat și motivul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Înalt Prea Sfințitul Teodosie nu le-a dat binecuvântare pentru cununia religioasă, căci aceștia au programat evenimentul într-o zi de miercuri, când se ținea post. 

Mai mult, conform Antena Stars, cununia religioasă ar fi avut loc într-o altă biserică decât cea scrisă pe invitația de la nuntă. Florin Salam și Roxana Dobre s-au cununat în lăcașul unui fost preot, eliminat din BOR și care și-ar fi construit singur o biserică.

Cum arată ținuta purtată de manelist și rochia Roxanei Dobre

Florin Salam a ales să poarte un costum negru cu dungi albe, la care a adăugat o cămașă clasică. Manelistul a completat ținuta cu o pereche de ochelari scumpi, de 300 de euro, și pantofi pe măsură, de la un brand cunoscut, ce au costat 700 de euro. La brațul frumoasei soții, manelistul a strălucit, cu un ceas de circa 60.000

de euro pe mână.

Citeste si: Câți bani a putut să-i lase Jador lui Florin Salam la nuntă. Suma este colosală

De asemenea, Roxana Dobre a arătat spectaculos. Bruneta a ales o rochie din mătase, cu un corset decorat cu cristale, care i-a scos în evidență bustul generos.

Soția lui Florin Salam a avut părul prins, acoperit cu un voal lung. Bruneta

a avut un buchet format din bujori albi și a fost adusă cu o mașină de 500.000 de euro.

Momentan nu se știe prețul rochiei, dar cel mai probabil, ținuta Roxanei Dobre se ridică la un cost de câteva zeci de mii de euro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.