CASATORITA si MAMA a trei copii nu stie cu cine a ramas insarcinata dupa ce a avut relatii intime cu doi frati adolescenti. DETALII SOCANTE!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:31

O mama a trei copii a ramas insarcinata dupa ce a intretinut relatii sexuale cu un adolescent si cu fratele acestuia in acelasi timp sin u isi poate da seama al cui e copilul.

Claire Louise Roundill, in varsta de 32 de ani a ademenit un adolescent de 15 ani dand-i canabis si dupa ce l-a bombardat cu sute de mesaje si poze cu ea dezbracata, intr-un loc unde au intretinut relatii intime.

Roundill a pretins initial ca nu stia ce varsta are adolescentul, insa dup ace s-a intalnit de mai multe ori cu el a aflat ca este minor. Reprezentantii legii au mai descoperit ca femeia a mai avut relatii sexuale si cu fratele lui de 17 ani.
Apoi a ramas insarcinata si nu a putut stabili cine este tatal copilului.

Claire a primit o sentinta de noua luni cu suspendare dupa ce a recunoascut ca a intretinut relatii sexuale cu un minor si pentru posesie de canabis. Procurorul a marturisit:" I nitial nu stia ca baiatul este minor, insa cand a aflat a continuat sa aiba relatii cu acesta. Inculpata a avut relatii sexuale si cu fratele acestuia.
Apoi, a ramas insarcinata. Relatia lor a durat si dupa ce baiatul a facut 16 ani."

Dupa ce a aflat ca e insarcinata, femeia a facut avort.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.