Cascada Urlatoarea, cel mai usor traseu montan de pe Valea Prahovei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 07:20

Obositi dupa atata stat in casa, cu mic cu mare, turistii au plecat dis-de-dimineata din cabane si au luat drumul muntelui.

Dar nu oriunde! S-au indreptat catre o minunatie a naturii aflata la o altitudine de 1100 de metri: Cascada Urlatoarea. Incinsi de spiritul sarbatorilor, unii dintre ei au simtit nevoia sa se racoreasca. Toti au vrut sa faca poze langa monumentul naturii.
Plimbarea pana la cascada si inapoi e si un prilej de a face putina miscare dupa mesele imbelsugate de sarbatori. Traseul este scurt, in mai putin de o ora, turistii ajung la cascada si pot admira privelistea minunata oferita de relieful naturii.


Cascada Urlatoarea de langa Busteni este una dintre cele mai spectaculoase din Romania, atat prin debit, cat si prin inaltimea de 15 metri, fiind punct de atractie pentru mii de turisti, mai ales ca drumul este considerat cel mai usor traseu montan din zona.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.