Caseta porno cu cea mai SEXY FEMEIE din LUME, pe cale sa fie publicata! VEZI cat ar trebui sa plateasca VEDETA pentru a evita MOMENTUL PENIBIL FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 08:55

Are peste 40 de ani, insa este una dintre cele mai frumoase si sexy femeie din lume, mandrindu-se cu o cariera muzicala de invidiat, dar si cu un iubit tinerel.

 Jennifer Lopez arata ca o adolescenta de cand s-a cuplat cu dansatorul Casper Smart, insa frumoasa portoricana nu e scutita de belele. Se pare ca, dupa primul mariaj cu  Ojani Noa din 1997, a aparut o caseta cu ei doi in ipostaze fierbinti din luna de miere si pe care fostul ei sot ar vrea sa o faca publica daca Jennifer nu ii plateste suma de trei milioane de dolari.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/images-1259b36c035ebe4e8434e5586cdc8afd.jpgDin 2011 si pana in prezent avocatii celor doau parti incearca sa ajunga la o intelegere, insa Ojani nu e dispus sa cedeze si i-a lansat un ultimatum vedetei care
ar trebui sa plateasca ca tmai repede suma pentru ca bomba sa nu explodeze pe piata media. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.