Casian are un copil! Concurentul de la „Casa iubirii” a făcut anunțul de față cu toți colegii săi! Acesta nu i-a spus fostei partenere despre înscrierea la emisiune

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 aug 2024, 21:20

Casian a vorbit despre copilul său

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de luni, 19 iulie, din „Casa iubirii”, Casian a făcut dezvăluiri uluitoare din viața lui personală. Acesta a mărturisit că are un copil și a explicat în ce relații a rămas cu fosta lui parteneră.

Casian a vorbit despre copilul său abia la o săptămână după intrarea în „Casa iubirii”, ceea ce i-a surprins pe colegii lui. Însă acesta a explicat că a vrut să se acomodeze cu atmosfera înainte de a expune aspecte din viața lui personală, mai ales că acesta este unul foarte important pentru el.

Ce dezvăluiri a făcut Casian despre copilul său

În momentul în care concurentul a spus că are un copil de un an și patru luni, colegii lui l-au felicitat: „Să-ți trăiască! Să fie sănătos și fericit!”. Însă Andreea Mantea a fost curioasă de ce Casian a decis să facă abia acum acest anunț

Andreea Mantea: „De ce ai ales să nu împărtășești din prima zi și de ce astăzi?”.

Casian: „Pur și simplu, inițial am zis să cunosc pe toată lumea și, ulterior, urma. Asta am zis, în decurs de maxim o săptămână, după ce mă acomodez aici și să nu fie prea multe pentru mine, în primul rând, dintr-odată. E mai greu să gestionezi foarte multe dintr-odată, am zis să le iau treptat și astăzi așa mi-a venit, nu am un motiv anume (...) E

o chestie foarte importantă pentru mine și n-am vrut s-o las, sau să o neg în vreun fel, sau să se înțeleagă diferit”.

Citește și: Rebecca l-a dat uitării pe Antoni după venirea lui Casian: „Transmite bărbăție”. Cum va reacționa concurentul

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Ce a spus Casian despre mama copilului său

Ulterior, moderatoarea emisiunii „Casa iubirii” l-a întrebat pe Casian despre mama copilului. Aceasta a vrut să afle în ce relație se află, în prezent, tânărul cu fosta lui parteneră și dacă a anunțat-o în legătură cu înscrierea la show-ul matrimonial. 

„Într-o relație foarte bună, bazată pe respect, în primul rând și am numai chestii bune de spus despre ea, mai ales vizavi de copil și vizavi de relația în care am rămas noi.

(...) Sentimentele există, doar că eu de fel sunt un bărbat pragmatic și nu vreau să se înțeleagă greșit, dar am ales de comun acord să se termine relația încât să putem comunica eficient, pe pace, în continuare.(...)

Citește și: Casian este noul concurent din ”Casa iubirii”. Pe cine a pus ochii tânărul și ce reacții a stârnit în casa fetelor: „Nu-mi place drama”

Nu am vorbit despre situația asta (n.r. intrarea în „Casa iubirii”), pentru că, în urma despărțirii, am avut timp să-mi iau propriile mele decizii, fără a mă consulta cu altcineva”,  a explicat Casian.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: