Casian este noul concurent din ”Casa iubirii”. Pe cine a pus ochii tânărul și ce reacții a stârnit în casa fetelor: „Nu-mi place drama”

Autor: Diana Bostan

El este Casian, noul concurent al emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Un nou concurent a pășit în ”Casa iubirii”, în ediția de luni, 12 august. Iată cine este și cum au reacționat fetele!

Casian este noul concurent care a pășit în ”Casa iubirii”. Fetele au fost extrem de surprinse în momentul în care acesta le-a trecut pragul casei. Casian are 25 de ani și vine din Mediaș, județul Sibiu.

Citește și: Julia, devastată în ediția de luni, 12 august, a emisiunii “Casa iubirii”. Motivul pentru care concurenta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile: „Nu m-a vrut nimeni”

Casian este noul concurent din ”Casa iubirii”

Încrezător și cu zâmbetul pe buze, așa a pășit Casian în casa fetelor. Deși Bogdan a părăsit gala, acestea nu se așteptau ca un nou băiat să intre atât de repede în ”Casa iubirii”. Casian are 25 de ani, este din Mediaș, iar fetele au părut extrem de încântate de prezența acestuia.

Francesca: Îmi bate inima, am emoții.

Citește și: Ce s-a întamplat cu Teodora de la “Casa iubirii”, imediat după ce a fost desemnată favorita săptămânii: ,,Nu am cuvinte să vă pot descrie”. Cum se simte bruneta

Casian nu a venit cu mâna goală, ci cu câte un trandafir alb. Întrebat de fete dacă are emoții, Casian le-a mărturisit că se simte foarte bine și că nu prea este genul care să aibă emoții.

Tânărul în vârstă de 25 de ani este antrenor personal și este zodia scorpion.

Casian: Nu sunt emoționat, chiar nu am emoții. Sunteți frumoase toate. Am 25 de ani. Sunt scorpion. Sunt antrenor personal, aria asta de fitness. Sunt din Mediaș, județul Sibiu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Pe cine a pus ochii noul concurent

Băieții au primit și ei cadru în momentul în care Casian a pășit în casa fetelor, iar aceștia au observat faptul că tânărul are un stil aparte, fiind puțin mai nonconformist. Moldo a remarcat faptul că noul concurent este cu siguranță o fire sportivă.

Fetele l-au întrebat pe Casian care a fost ultima lui relație și acum cât timp s-au despărțit.

Noul concurent le-a mărturisit că ultima lui relație a durat doi ani și că s-a terminat în urmă cu doar o lună.

Casian: Ultima relație...acum în urmă cu o lună, o lună și un pic. Am stat doi ani și puțin cu ea. Nu cred că mai funcționa, pur și simplu. 

Rebecca: Poate ne trezim cu fosta ta aici.

Citește și: Surpriză de proporții! Un nou concurent va intra în “Casa iubirii”! Aflați cum vor reacționa fetele, luni, 12 august, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Casian a mărturisit că are un top 3, însă nu vrea să dezvăluie prea multe informații din prima zi. Tânărul în vârstă de 25 de ani a menționat că sunt unele fete pe care le simpatizează, dar și fete pe care nu le simpatizează. Casian a ținut să specifice faptul că îi place exclusivitatea din partea unei femei și că adoră feminitatea.

„Nu pot să zic că am un top 3, am fete pe care le simpatizez într-un fel sau altul și am fete pe care nu le simpatizez sau pe care le-am văzut că sunt într-o relație. Acolo clar e un mare ”Nu”. Pot să spun că îmi place exclusivitatea pe unele aspecte. Unde sunt foarte mulți băieți nu prea îmi place. Prima dată vreau să vă cunosc. În primul rând, eu caut feminitate din toate punctele de vedere. Nu sunt un om să vreau să mă cert și nu-mi place drama. Am trecut prin chestii de genul și nu-mi place atât de tare”, a spus Casian.

Aici puteți viziona momentul în care Casian a pășit în casa fetelor:

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.