Casian recunoaște ce părere are despre Rebecca! „Nu-mi găsesc cuvintele s-o descriu...”. Aflați cum reacționează Antoni în episodul din „Casa iubirii” de miercuri, 14 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Casian o descrie pe Rebecca.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Casian descrie ce părere și-a format până acum despre Rebecca, la îndemnul prezentatoarei emisiunii.

Casian recunoaște ce părere are despre Rebecca

În episodul de mâine, 14 august 2024, Andreea Mantea sparge gheața și îl întreabă pe Casian ce părere are despre Rebecca, asta după ce concurenta a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui.

Citește și: Bogdan a spus adevărul despre Rebecca după eliminarea din “Casa iubirii”: „Nu mai dorm nopțile”. De cine și-ar fi dorit să se apropie fostul concurent

„Nu știu, nu-mi găsesc cuvintele s-o descriu. Doar faptul că-i plac contrele exagerat de mult. În rest... nu știu”, spune Casian.

Andreea Mantea nu se lasă ușor și continuă să-l încurajeze pe Casian s-o descrie mai detaliat pe Rebecca, astfel că-l întreabă dacă o consideră efervescentă, vulcanică și frumoasă.

Cu toate astea, Casian pare să fie rezervat în declarații, dar un aspect adus în discuție de acesta a atras atenția tuturor, în special brunetei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Citește și: Ce s-a întamplat cu Teodora de la “Casa iubirii”, imediat după ce a fost desemnată favorita săptămânii: ,,Nu am cuvinte să vă pot descrie”. Cum se simte bruneta

„Nu știu, n-am apucat să-i văd latura aia. E sub control (n.r.: Rebecca)”, spune Casian.

„Eu, sub control? Pe mine nu mă ține nimeni sub control”, spune, uimită, Rebecca.

Cu greu Casian crede ce spune Rebecca și dă din cap dezaprobator. Cel mai probabil declarația lui are legătură cu Antoni, fostul iubit al Rebeccăi.

Ce se întâmplă mai departe aflați miercuri, 14 august 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!