Căsnicia Oanei și a lui Viorel Lis a fost pe cale de a se sfârși: „S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum”. Din ce motiv au vrut cei doi să pună stop

Author: Diana Ghita
Actualizat: 10 sep 2023, 18:00

Oana și Viorel, în prag de divorț

Sursa: wowbiz.ro

Oana Lis a vorbit despre dezechilibrele din relația ei cu Viorel. Blondina a mărturisit că a fost la un pas de a divorța de partenerul de viață.

Oana și Viorel Lis reprezintă unul din cele mai cunoscute cupluri ale showbiz-ului românesc.

Citește și: Oana Lis s-a filmat dansând în baia unui restaurant. Reacția oamenilor nu a întârziat să apară: „Ai decență, te rog”

Oana și Viorel Lis la un pas de divorț

Cu toate că relația lor a generat multe controverse, din cauza diferenței considerabile de vârstă dintre cei doi, aceștia și-au rămas alături unul altuia, arătându-și că se iubesc cu adevărat chiar și în momentele dificile.

Însă, Oana Lis a dezvăluit că ea și soțul său au trecut printr-un moment în care erau pe cale de a divorța.

Acum câțiva ani, vedeta a trecut prin niște clipe în care a crezut că mariajul ei nu mai duce nicăieri. Dar, abia acum, Oana a mărturisit că ea și partenerul ei de viață au ajuns să înainteze actele de divorț.

Soția lui Viorel Lis a recunoscut că neînțelegerile din ce în ce mai dese dintre ei au împins-o să ia decizia de a se despărți, căci, poate în acest mod, soțul ei și-ar fi schimbat atitudinea. Însă, în cele din urmă, blondina s-a răzgândit, continuând mariajul cu Viorel.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Trebuie să am grijă de Viorel. Cea mai mare dorință a Oanei Lis. În lacrimi, vedeta a vorbit despre Viorel Lis

Căsnicia Oanei și a lui Viorel Lis

Vedeta a mai povestit că, în cei 25 de ani petrecuți alături de partener, cei doi au trecut prin multe etape, unele grele, iar altele foarte frumoase.

„Este doar o clipă din 25 de ani. Avem 25 de ani de relație. În 25 de ani, sunt sigură că nu doar la noi, ci și la alții, au fost tot felul de certuri, discuții, împăcări, mulți ani în care a mers foarte bine. E normal să se întâmple lucrurile acestea și poate, uneori, bagi actele(n.red. de divorț) ca un wake up call ca să îl trezești pe celălalt, să facă ceva, să facă niște schimbări.

Sunt 25 de ani de relație, e foarte mult! S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum. Din păcate, oamenii din ziua de azi nu ajung să aibă 25 de ani de relație pentru că renunță total la prima provocare. E normal să existe discuții, într-o relație suntem oameni total diferiți! Este important să lupți, dar nu singur, să vină și celălalt spre tine!”,  a

explicat Oana Lis, citată de Ego.ro.

Citește și: Oana Lis cere urgent ajutorul urmăritorilor! „A dispărut. A plecat spre casă și nu se mai știe nimic”. Ce situație a întâmpinat vedeta?