Castigatoare a unui concurs de frumusete, in PERICOL de a-si pierde titlul dupa ce s-a pozat ASA!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 14:55

Miss Liban si-a pus toti fanii in cap din cauza unei poze buclucase! Tanara a isterizat pe toata lumea pozandu-se ...continuarea te va surprinde!

Miss Liban si-a isterizat fanii si toti compatriotii pozandu-se in compania lui Miss Israel. Cele doua tinere se aflau la un concurs de frumusete si si-au facut un selfie alaturi de mai multe candidate. Ei bine, dar ce este asa de grav ca s-a pozat razand langa Miss Israel, va intrebati probabil.

Aflati ca cele doua tari sunt de multa vreme rivale, iar libanezii nu agreaza Israelul, mai ales din cauza faptului ca armata israeliana a bombardat de mai multe ori teritorii din Liban facand numeroase victime in randul civililor.

Libanezii au foat atat de orpilati de faptul ca o tanara compatrioata s-a pozat langa o tanara din Israel, incat au cerut sa i se ia titlul de Miss Liban.

La randul ei, Miss Liban s-a aparat in fata publicului si fanilor din viata ei explicand ca a fost pur si simplu prinsa la mijloc si "ambuscata" incat nu a mai putut face nimic ca sa evite fotografia care i-a isterizat pe compatriotii ei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.