Castigatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii Exatlon Romania, s-a casatorit! Iata imagini inedite, alaturi de alesul inimii sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2022, 06:40
exatlon romania 2019 Foto(6)
Echipa Faimosilor din cel de-al treilea sezon al competitiei Exatlon Romania.
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Arsine, castigatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii Exatlon, s-a casatorit si trece prin cele mai frumoase momente din viata sa!

Andreea Arsine, castigatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii Exatlon, in anul 2019, a facut senzatie pe plajele din Republica Dominicana.
Aceasta a fost una dintre concurentele echipei Faimosilor care s-a remarcat inca de la debutul competitiei prin mult talent si ambitie de fier. Insa a ramas in memoria fanilor emisiunii datorita gestului ei de altruism, realizat la finalul emisiunii, cand a decis sa ofere o parte din suma de bani castigata unei adversare din echipa Razboinicilor.

"Cu marele premiu am spus deja ca vreau sa imi iau o casa. Deci o sa ii investesc. Si am zis ca si o suma de bani din premiul castigat voi vrea sa i-o dau Nicoletei. Pentru ca, chiar daca am fost adversare si chiar daca nu a fost in aceeasi echipa cu mine, decizia am luat-o pentru ca si ea a muncit foarte mult si, repet, chiar daca am fost adversare sunt un om capabil sa recunoasca oamenii care muncesc si Nicoleta a muncit si ea la fel de mult.

Iar faptul ca nu a avut, nu stiu, o zi favorabila sau ca nu a fost sansa ei, asat nu inseamna ca ea nu a muncit pe parcursul competitiei"
, a spus Andreea Arsine, dupa castigarea celui de-al treilea sezon al competitiei Exatlon Romania.

Dupa competitia Extlon, Andreea Arsine s-a dedicat trup si suflet unei pasiuni mai vechi, realizand un program de nutritie pentru a veni in ajutorul persoanelor care au nevoie sa slabeasca intr-un mod cat mai sanatos.

Andreea Arsine nu si-a neglijat nici viata personala. Dupa ce anul trecut s-a logodit cu barbatul iubit, astazi, fosta atleta a spus "da", in fata ofiterului starii civile. Aceasta a optat pentru cea mai importanta zi din viata ei, sa poarte o rochie scurta, din dantela ivoire, pe care a asortat-o cu o coronita eleganta de printesa si cu o pereche de pantofi stiletto, iar iubitul ei a purtat o tinuta lejera, formata din pantaloni smart casual si o camasa alba.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Monica Roșu a născut! Fosta concurentă Exatlon România a postat prima poza cu bebelușul

Citeste si: Diana Bulimar, imaginile groazei! Plina de vanatai si cu ochii umflati! Ce a patit fosta concurenta Exatlon Romania